2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست
اره خونه شون ۵۰ مترهباید برم مستاجریپدرش تازه فوت کرده سر ارث و میراث این حرفو به مادرش زده( همسایه ...

پس دست و دلباز نیست اگه بود به مادرش همچین حرفایی نمیزد

پیسی که بد نیست اسی مریضی لاعلاجی نیست صورتت هم پیسی داره یا فقط دست و گردنته

مادرت واقعا زن عجیبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس دست و دلباز نیست اگه بود به مادرش همچین حرفایی نمیزد پیسی که بد نیست اسی مریضی لاعلاجی نیست صورتت ...

الان فقط گردنمه

اونا هم نمی دونن پیسی دارم و اومدن خواستگاری

ولی تو آینده معلوم نیست لکه ها چقدر بیشتر بشن

تو خانواده ما ارثی/ ژنیتکیه مادر و خواهرمم دارن و ۵۰ درصد احتمال داره به بچمم منتقل بشه

الان فقط گردنمهاونا هم نمی دونن پیسی دارم و اومدن خواستگاریولی تو آینده معلوم نیست لکه ها چقدر بیشتر ...

باز دلیل بر اینکه خودتو بدبخت کنی نیست ۲۶ سنی نیست که اگه دختری هستی که الان آزادانه هرجا میخوای بری میری لباساتو خودت انتخاب میکنی پوششت ازاده اینکارو با خودت نکن غر زدن های مادر خیلی بهتر از فحش دادن های شوهره

باز دلیل بر اینکه خودتو بدبخت کنی نیست ۲۶ سنی نیست که اگه دختری هستی که الان آزادانه هرجا میخوای بری ...

اره الان کاملا آزادم

حتی تو حرفاش یجا گفت بیرون که میری قبلش زنگ بزن ازم اجازه بگیر من مادرم ۵۰ سالشه هنوزم از بابام اجازه می گیره