2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 39 پست
نه بخدامامانم میگه رد کنی لگد به بختت زدی

وا🫤

این اصلا نیازی ب فکر کردن نداره هااا

مهم ترینش مردی ک مادری دنبا اورده بزرگش کرده میگ ج نده

فک کن با تویی ک دختر مردمی چیکار میکنه

و دوم اینکه شکاکه از مرد شکاک بدم میاد

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ولش کن شکاک پدرت رو درمیاره

تا رفتیم تو اتاق حرف بزنیم

اولین جمله اش این بود:

قرآن بیار دست بزارم روش قسم بخورم تا حالا با هیچ دختری نبودم

کلا ذهنش درگیر این چیزاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا هرگز مگه عقلم کمه خودمو بدبخت کنم با یک ادم زشت شکاک که بندازتم تو یک لونه موش ته تهران مثل زندون کسی که برای مسائل مالی به مادرش وسط خیابون فحش ناموسی بده ببین با زنش تو خونه چیکار میکنه

میگه کاری و دست و دلبازه و اهل خیانت و دختر بازی نیستدیگه چی از زندگی میخوای

فردا که فحشت داد زدت از خونه انداختت بیرون مادرت جوابگوعه؟؟

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

مامانمم بخاطر همین میگه با این ازدواج کنمیگه معیارش مثل پسرای دیگه خوشگلی نیست

فقط بخاطر فحشی ک ب مادرش جلو همه داده نه نه نه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اصلا هرگز مگه عقلم کمه خودمو بدبخت کنم با یک ادم زشت شکاک که بندازتم تو یک لونه موش ته تهران مثل زند ...

اره خونه شون ۵۰ متره

باید برم مستاجری

پدرش تازه فوت کرده سر ارث و میراث این حرفو به مادرش زده( همسایه شون می گفت)

مامانم میگه ما هر چقدرم از نظر مالی و فرهنگی از اونا بالاتر باشیم اما تو پیسی داری هر کسی باهات ازدواج نمی کنه

همین که پسره مثل بقیه پسرای این دوره زمونه به فکر خوشگلی نیست و قبولت داره و اهل کاره و و اهل خیانت و دختر بازی نیست عالیه

فردا که فحشت داد زدت از خونه انداختت بیرون مادرت جوابگوعه؟؟

نه بابا

مسعولیت کل زندگیم با خودمه مامانم اصلا حامی نیست

مامانم میگه ما هر چقدرم از نظر مالی و فرهنگی از اونا بالاتر باشیم اما تو پیسی داری هر کسی باهات ازدواج نمی کنه

همین که پسره مثل بقیه پسرای این دوره زمونه به فکر خوشگلی نیست و قبولت داره و اهل کاره و و اهل خیانت و دختر بازی نیست عالیه

۳۱ سالشه رابطه نداشته یعنی صدرصد داشته تو پنهون کردن عالیه دیگه

قیافش و کاراش که به این حرفا نمی خوره

ولی خودمم برای جای تعجبه که یه پسر چه جوری تا ۳۱ تحمل کرده

شاید سرده