2777
2789
عنوان

کاخ لبخند

57 بازدید | 10 پست

کاش اسمشو میذاشتن کاخ گریه

کاخ شئون

نرییییید جون عزیزتون نرید

یه مشت کلا...هبردار ریختن اونجا

ایمپلنت یه روزه همش دروغه یکساله روکش تحويل ما نمیدن

مشاور های دروغگو

دکتر های بیسواد

گول تبلیغات زند و واشقانی و اون رشید بی وجدان و خوردیم فکر کردیم ۴ تا با وجدان تبلیغش کردن و بدون درد و خونریزیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدایی؟؟؟؟

خداشاهده

به اسم مشاور یکی بهت تلفن میده هیچ وقت خدام پاسخگو نیستن

همه ی تبلیغاتشون دروغه

حروم تر از اون پولی که زند و واشقانی و محرابی و بقیه برای تبلیغ این خراب شده گرفتن وجود نداره

افتصاح هر روزی بری یکی داره اونجا داد و بیداد میکنه تروخدا نرید تو این گرونی پولی که به زحمت در میاد ...

مامانم میخواست بره کلی همه تعریف میکردن خدا لعنت کنه پس کجا ببرمش یکی دیگه تو سرو میبردم،زد یکی از دندوناشو لب پر کرد گردنم نگرفت

مامانم میخواست بره کلی همه تعریف میکردن خدا لعنت کنه پس کجا ببرمش یکی دیگه تو سرو میبردم،زد یکی از د ...

واقعا نمیدونم خودمم چون جایی نمیشناختم و شوهرم میترسید زیر بار ایمپلنت نمیرفت به زور بردمش اونجا

نزدیک خونمون هم هست ولی دربدر مونده ها یه گندی زدن هر روزی بری یکی داره دعوا میکنه اونجا

چند تا گولاخ هم گذاشتن اونجا سریع طرف و میندازن بیرون کار و در میاره

مامانم میخواست بره کلی همه تعریف میکردن خدا لعنت کنه پس کجا ببرمش یکی دیگه تو سرو میبردم،زد یکی از د ...

من نمیدونم بقیه برای چه کاری رفتن ما که یکساله درگیر دوتا ایمپلنت هستیم که ۶۵ تومنم همون یکسال پیش بابتش پول دادیم

خداشاهده به اسم مشاور یکی بهت تلفن میده هیچ وقت خدام پاسخگو نیستن همه ی تبلیغاتشون دروغه حروم تر از ...

خدا ازشون نگذره والا من تبلیغات شو میدیدم به همسرم گفتم قابل باور نیست این که اینا دارن نشون میدن

خدا ازشون نگذره والا من تبلیغات شو میدیدم به همسرم گفتم قابل باور نیست این که اینا دارن نشون میدن

تروخدا نه برید نه بذارید کسی از اطرافیان اینجا بره

گول اون آمپول لیزری که میزنن نخورید

اصلا پاسخ دهی درستی ندارن

برید دکتر تجربی دندونپزشکی ولی اینجا نرید