2777
2789

معلم .

۷ ماه تا جون داشتم خوندم و توکل به خدا . استخدامی قبول شدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مقطعی؟ رشتتون چیه؟راضی هستین؟

مقطع امون انتخابی هست

حسابداری

عاشق شغلمم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

والا من خودم تولیدی زدم حوله تن پوش و کالای خواب هنوز مکان برای دستگاه که کالای خواب باهاش بدوزم پیدا نکردم ولی حوله تن پوش عمده میدوزم به قیمت تولیدیم میدم تو باسلام غرفه زدم ولی فروش نداشتم تا حالا جنسا رو دستم موندن اسم غرفه م حوله و کالاب حوای مهوا هست به عنوان مثال بزنی حوله تن پوش مهوا سایز۱۲۵رنگ بنفش برید تو غرغه م به خدا به قیمت تولیدی و قسطی ۴ ،۵قسطه میدم

مقطع امون انتخابی هست حسابداری عاشق شغلمم

منم لیسانسم حسابداریه ,تو ازمون اموزش پروش فقط هنراموز برمیداشت یعنی اموزگاری اصلا ز رشته حسابداری برنمیداشت.شما هنراموز قبول شدین؟

و شاید در جهانی دیگر ...🦋🍃

والا من خودم تولیدی زدم حوله تن پوش و کالای خواب هنوز مکان برای دستگاه که کالای خواب باهاش بدوزم پید ...

سایز کودک هم دارید؟

حوله دست و صورت و کلاهی چه طور؟

مغازه ها بردید برای فروش؟

سؤالای عقیدتی زیاد پرسیدن؟چه خوب موفق باشین

اون قسمتش گزینش هست یه جزوه ۱۵۰ صفحه ای دارم ک ۱۰۰ صفحش میخونی همه ی سوالهای گزینش پاسخ میدی

منم لیسانسم حسابداریه ,تو ازمون اموزش پروش فقط هنراموز برمیداشت یعنی اموزگاری اصلا ز رشته حسابداری ب ...

منم ۱۵ سال رشتم اموزش پرورش نخواست

سال ۴۰۳ به عنوان معاون امور تربیتی قبول شدم . ک فقط همون یه سال رشته منو خواست پارسال هم حتی نخواست دیگه