2777
2789

ترکش اسون هست مهم اینه درمان بشی

«همهی زخمها دیده نمیشوند و همهی آدمهایی که لبخند میزنند الزاما حال خوبی ندارند»زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از عوارض و ترکش میترسم و همش فک میکنم حالم اونقدر شدید نیست که مصرف کنم تو دوراهیم

نه عزیزم مصرف کن زندگی خیلی قشنگ تر میشه

«همهی زخمها دیده نمیشوند و همهی آدمهایی که لبخند میزنند الزاما حال خوبی ندارند»زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اگر با تجویز پزشکه بخور برای ترکش هم کمکت میکنم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اگر با تجویز پزشکه بخور برای ترکش هم کمکت میکنم

من یه موضوعی برام پیش اومد بعدش دیگه انگار این قضیه تو من شعله ور شد حس میکنم میتونم اوکی کنم خودم ولی باز میگم اگه میتونستم ۴ ماه درگیرش نبودم نمیدونم چی کار کنم قبلا هم دشه بود درگیر وسواس بشم بعد یه مدت ول میکردم این یکی دیگه داده اذیت میکنه منو ولی بازم دلم نمیخواد قرص اعصاب وابسته شم

من یه موضوعی برام پیش اومد بعدش دیگه انگار این قضیه تو من شعله ور شد حس میکنم میتونم اوکی کنم خودم و ...

اگر نمیتونی خودت رو کنترل کنی اشکال نداره بخور

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است