2777
2789
عنوان

شغل میخام

39 بازدید | 10 پست

کسی شغل اینترنتی بلده خیلی احتیاج دارم ب درامدش واقعیت پول ندارم ک الان کاری راه بندازمم اگه میتونین معرفی کنین ثواب داره

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
نه والا . من خودم یه مدت دنبال اینکارا بودم سرم کلاه گذاشتن حرفه ای یاد بگیر ک حضورا بتونی انجامش بد ...

خودم مدرک دارم ی مدت دیگ میرم سرکار اماالان شدیداحقوقشواحتیاج دارمم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودم مدرک دارم ی مدت دیگ میرم سرکار اماالان شدیداحقوقشواحتیاج دارمم

بنظرم نرو سمت اینترنتیا مثل ادمینی و اینا ، اول ازت یه پول میگیرن ک اموزش بدن مثلا ، اموزششونم به هیچچچچچ دردی نمیخوره ، بعد یه مدت سرگرمت میکنن به عنوان کار اموز بهت حقوق نمیدن ماه اول میگن میخوایم کارتو ببینیم اگه خوب بود استخدامی ، بعدشم میرن جوابتو نمیدن . یا همون اول ک یه هزینه ازت میگیرن بعد بلاک

اگه حرفه ای بلدی اونو پیگیری کن ، اگرم بلد نیستی وقت داری تا فارغ التحصیلی یا اشتغالت برو یاد بگیر ازش پول خوب میتونی در بیاری . اگرم نمیخوای خرجی کنی سر یاد گرفتن حرفه و صرفا سرکاری بری ، فروشندگی و کار تو کافه و رستوران بهتره

اگه حرفه ای بلدی اونو پیگیری کن ، اگرم بلد نیستی وقت داری تا فارغ التحصیلی یا اشتغالت برو یاد بگیر ا ...

جاییکه هستم دوتاکافه بیشترنداره اصلانمیشه رفت

این ادمین وایناچیه پول نداره توش

بنظرم نرو سمت اینترنتیا مثل ادمینی و اینا ، اول ازت یه پول میگیرن ک اموزش بدن مثلا ، اموزششونم به هی ...

اره همین ترسیدم پول بدم گفتم اوول بپرسم

یعنی هییچکاری نیست واقعا اینترنتی بدردبخوره

اره همین ترسیدم پول بدم گفتم اوول بپرسمیعنی هییچکاری نیست واقعا اینترنتی بدردبخوره

من خودم انجام دادم چند سال پیش سرم کلاه گذاشتن اونم نه یدفه ای ، هر دفه یه پروژه ک میدادن ازم پول میگرفتن بعد ک کارو تحویلشون میدادم ایراد میگرفتن هزار تا از توش و بهم هیچ دستمزدی نمیدادن تا یه ماه همین بود وضعیت 🙄 بعد ک خودم فهمیدم اینا شارلاتانن بلاکشون کردم عوضیارو