بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با روزی نصف شروع کردم به یک چهارم رسیدم.الانم تی اس اچ من روی۲/۵فیکس شده.روز اول۱۴بود.دوست ندارم اینو بگم اما لووتیروکسین تو بسته قرمز وقهوه ای ظرف۲سال آوردش روی۱۰.اما آلمانی گرفتم تو۶ماه اومدروی ۴بعد۲/۵.حتما برو دکتر.خودم ۲ماهه میرم.بستگی به دکترت داره بگه کی بری😗
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
وای پوستم خیلی داغون شده..من پوستم خیلی خوب بود ..وزنم هم بعد از ۸ سال دوباره رفت بالا که دکتر دوز د ...
من فقط اونوقت که نمیدونستم یعنی۸سال پیش یه دفه شدم۷۰کیلو.موهامم خالی شد.کلی دکتر رفتم چطور یکیشون شک نکرد عجیبه.بعدتو۳ماه شدم۴۹تا الان.با اینکه۶سال بعدش تازه دارو گرفتم
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
فکر کنم هر جعبه که۳تا ورق توشه۳۰تومنه.چون با ویتامین مینوشت زیاد مطمئن نیستم.اما برای یه دوره ۹۰روزه توش هست.به داروخانه بگو آلمانی میخوام بهت میده.البته همه جا ندارن
من با قرص تيروئيدم نرمال ميشه ولي نميدونم چرا انقدر موها و ناخنام خشك شده ريزش هم دارم
والا من موهای عالی داشتم از وقتی تشخیص کمکاری گرفتم و قرص استفاده کردم موهام ریزش شدید پیدا کرد و کم حالت و کم حجم شد...الان هم تو بارداری دارم خارجیش رو استفاده می کنم