2777
2789
عنوان

عزيزاني كه لووتروكسين ميخورين يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 34 پست

درضمن فقط تو یه مقطعی وزنم رفت بالا بعد اومد پایین.تو سیکلام اثری نداشت.اما پوستم خیلی خشک بود

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني چي يه تيكه يخ تو گلوت گير كرده بود؟

ببین یه حسی بدی انگار بغض داری اما دقیقا مثل یخ تو گلوته.سرمو بالا میگیرم قورت دادن بزاقم غیرممکن بود

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
درضمن فقط تو یه مقطعی وزنم رفت بالا بعد اومد پایین.تو سیکلام اثری نداشت.اما پوستم خیلی خشک بود

وای پوستم خیلی داغون شده..من پوستم خیلی خوب بود ..وزنم هم بعد از ۸ سال دوباره رفت بالا که دکتر دوز داروم رو بیشتر کرد ..الان بهتر شدم ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

من با روزی نصف شروع کردم به یک چهارم رسیدم.الانم تی اس اچ من روی۲/۵فیکس شده.روز اول۱۴بود.دوست ندارم اینو بگم اما لووتیروکسین تو بسته قرمز وقهوه ای ظرف۲سال آوردش روی۱۰.اما آلمانی گرفتم تو۶ماه اومدروی ۴بعد۲/۵.حتما برو دکتر.خودم ۲ماهه میرم.بستگی به دکترت داره بگه کی بری😗

وای پوستم خیلی داغون شده..من پوستم خیلی خوب بود ..وزنم هم بعد از ۸ سال دوباره رفت بالا که دکتر دوز د ...

من فقط اونوقت که نمیدونستم یعنی۸سال پیش یه دفه شدم۷۰کیلو.موهامم خالی شد.کلی دکتر رفتم چطور یکیشون شک نکرد عجیبه.بعدتو۳ماه شدم۴۹تا الان.با اینکه۶سال بعدش تازه دارو گرفتم

چيكار بايد بكنم

زمان میبره 

وقتی تیروئیدت خوب بشه ناخن و مو هم درست میشه

خداروشکر من کمکاری تیروئیدمو تو ۱۶ سالگی فهمیدم و چون زود قرصمو شروع کردم ناخن و موهام مشکلی نداش

شماهم به مرور خوب میشی ایشالا

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
المانیش چنده ؟؟من ایرانی دارم 

فکر کنم هر جعبه که۳تا ورق توشه۳۰تومنه.چون با ویتامین مینوشت زیاد مطمئن نیستم.اما برای یه دوره ۹۰روزه توش هست.به داروخانه بگو آلمانی میخوام بهت میده.البته همه جا ندارن

زمان میبره  وقتی تیروئیدت خوب بشه ناخن و مو هم درست میشه خداروشکر من کمکاری تیروئیدمو تو ۱۶ س ...

من با قرص تيروئيدم نرمال ميشه ولي نميدونم چرا انقدر موها و ناخنام خشك شده ريزش هم دارم 

من با قرص تيروئيدم نرمال ميشه ولي نميدونم چرا انقدر موها و ناخنام خشك شده ريزش هم دارم 

والا من موهای عالی داشتم از وقتی تشخیص کمکاری گرفتم و قرص استفاده کردم موهام ریزش شدید پیدا کرد و کم حالت و کم حجم شد...الان هم تو بارداری دارم خارجیش رو استفاده می کنم

البته بستگی به اینم داره که چقدر دیر فهمیدی.من خودم تا وقتی نصف موهام از دست نرفتو حس نکردم که یه قا ...

يعني ميگين قرص الماني عوارضش بيشتره؟

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
يعني ميگين قرص الماني عوارضش بيشتره؟

نه عزیزم من ایرانی که میخوردم هم تاثیری روم نداشت هم اینکه یه حال بدی داشتم