2777
2789
عنوان

فکت نامحبوب😊😊

241 بازدید | 16 پست

خیلی از دخترا ،ایرادات واضح دوستشون نمیگن ولی زیرزیرکی برای بهتر کردن خودشون تلاش میکنن

و به همه این باور میدن که همینجوری خوبن و لازمنیست کاری بکنن ،درصورتی که خودشونو در خفا پاره میکنن واسه عالی شدن و از این قضیه استفاده میکنن که بیشتر به چشم بیان 😄 خصوصا اگر تو یک فامیل یا دانشگاه یا محل کار بشن🫠

همیشه ام اینا نایس ترین و مهربون ترین و روشن فکر ترین دخترا دیده میشن ،چون به همه اون حسی که میخوان میدن و از سر سیاست خودشون بد نمیکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این روزا کلا نمی شه به کسی ایرادش رو گفت پاره می کنن طرفو

همین عالیه واقعا

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

قبول دارم

و خطاب به کسایی که میگن حسادت و اینا راستش این حسادت نیست،ما اکثر مواقع (من) وقتی تعریف میکنیم از کسی واقعیت رو میگیم،اما تجزیه تحلیل میکنیم شخصیت طرف مقابل و بعد سعی میکنیم از این لحاظ روی خودمون کار کنیم که خودمون رو اصلاح کنیم و بهتر بشیم،چیز بدی نیست

خودم اینجوریم که برای کسی بد نمیخوام،فقط برای خودم،خوب میخوام.

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

کسی ک تعریف می کنه چون از ویژگیتون خوشش اومده یا برای دلداریتون ، فرکانسش مثبته و شما اینو حس می کنین

کسی هم ک از روی بدجنسی و برای پیشرفت نکردنشما تعریف الکی می کنه اونم وایب و انرژی منفیش مشخصه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

قبول دارم و خطاب به کسایی که میگن حسادت و اینا راستش این حسادت نیست،ما اکثر مواقع (من) وقتی تعریف می ...

میدونی خیلی خوبه ادم به فکر خودش باشه ،اصلا عالیه

ولی تعجب میکنم وقتی واقعا با یکی دوستی بنظرم باید نشون بدی بهش ورژن بهتری ام وجود داره ،هیچ انسانی بی نقص نیست ،ادما اعتماد به نفس با بی نقص بودن گره زدن ،تو باید خودتو دوست باشی ولی ایرادتو بپذیری ،دیدم کسایی که میان فیت فیت هستن خودشون به دوستشون میرسن با ۴۰ کیلو اضافه وزن ،میگن وای فلانی رژیم نگیریااا تو کل نمکت و خوشگلیت بخاطر تپل بودنته ،خب چرا نباید لوکس باشه

یاد دیدم خواهری که خودش بینیش عمل کرده نمیذاشت خواهر کوچیکش عمل کنه میگفت دماغت شرقیه ،اینجوری خوشگلی

دختره نصف صورتش دماغش بود😐

اصلا بعضیا نمیذارن حتی بقیه به بهتر شدن فکر کنن ،من اینجوریم اگر کسی ادعا میکنه منو دوست داره ،تو وظیفته هر چیزی که منو بهتر میکنه بهم بگی هررر چی

بحث این نیست که ادم نخواد بقیه بهتر شن بحث اینه که انتقاد کردن خیلی موضوع حساسیه تو نمیتونی راحت از هرکسی انتقاد کنی مثلا ممکنه تو با یک نفر به حدی از صمیمیت برسی که بدونی یه انتقاد تو اونو دلخور نمیکنه و باعث نمیشه جور دیگه ای برداشت کنه ولی خب شاید یه دوست معمولی اونقد باهات احساس اطمینان نکنه

میدونی خیلی خوبه ادم به فکر خودش باشه ،اصلا عالیه ولی تعجب میکنم وقتی واقعا با یکی دوستی بنظرم باید ...

میگن ایرادی که بتونه توی چند دیقه رفع بشه رو به طرف بگو در غیر این صورت نمیخواد بگی

بنظرت اینکه طرف بره به خواهرش بگه وایی دماغت خیلی زشت و گندس برو عمل کن خوبه؟ این چیزی که میگی تو یسری چیزایی که رفع کردنشون عوارض نداره قابل قبوله🙄 مثل اینکه طرف موقع غذا خوردن با دهن باز غذا میخوره خودش متوجه نیست کارش اشتباهه یا یکی که زود عصبی نیشه و...

میگن ایرادی که بتونه توی چند دیقه رفع بشه رو به طرف بگو در غیر این صورت نمیخواد بگی بنظرت اینکه طرف ...

برای خودش عوارض نداشت به خواهرش رسید عوارض دار شد؟

اتفاقا خواهرش رفت دماغشم عمل کرد چهرش ۱۸۰ درجه فرق کرد ،دوستی بعضیا واقعا دوستی خاله خرسه است همینه ادم نمیتونه به تعریف و تمجید بقیه اتکا کنه