2777
2789
عنوان

آرزوی محال

58 بازدید | 10 پست

بزرگترین ارزوم اینه که یکی دیگه مادرم بود

یه مادر عادی خوب داشتم

یهدمادری که پشت بچه اش بود

به من به چشم دشمنش نگاه نمیکرد

ولی هیچوقت براورده نمیشه

با شما مخالفم.

آرزوی مشترک

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/مدافع حقوق حیوانات/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تجزیه طلب ها/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون که تنها نیستی منم عمیقا آرزو داشتم که بابام درکم میکرد دوستم داشت و انقد برای کاری که واسه من میکنه یه جوری رفتار نکنه انگار داره کوه میکنه. پدری که بهم حس اینو نمیداد که هر یک ریال که خرج من میکنه زیادی هست.

تغییر از حذف کوچک و قدم به قدم عادت های بد شروع میشود

بدون که تنها نیستی منم عمیقا آرزو داشتم که بابام درکم میکرد دوستم داشت و انقد برای کاری که واسه من م ...

مامان منم اینجوریه

بابت هر چیزی بهم عذاب وجدان میده هیچوقت نمیبخشمش

با شما مخالفم.

بهش میگن مسئله (عقده) اودیپ و الکترادر همه افراد چه پسر چه دختر این حس وجود داره ولی به مرور زمان رف ...

نه اون نیست

مامانم از من بدش میاد چون فکر میکنه من براش خرج اضافیم خیلی خسیسه برای هر هزار تومنی که خرج میکنه کلی غصه میخوره

سر همین هم زندگی رو برای ما جهنم کرده نمیذاره از خونه بریم بیرون چون فکر میکنه پول نباید خرج بشه

با شما مخالفم.

نه اون نیستمامانم از من بدش میاد چون فکر میکنه من براش خرج اضافیم خیلی خسیسه برای هر هزار تومنی که خ ...

اهل قضاوت نیستم ، شاید رابطه خوبی باهم نداشته باشید ولی ییعنی واقعا فکر میکنی مادرت ازت بدت میاد؟

مادر نماد عشق هست

مادر بیشتر از اینکه نگران خودش باشه نگران شماست

وقتی مادر شدی به حرفم میرسی

اهل قضاوت نیستم ، شاید رابطه خوبی باهم نداشته باشید ولی ییعنی واقعا فکر میکنی مادرت ازت بدت میاد؟ ما ...

اره بدش میاد شما تجربه نکردی واسه خمین درکش واست سخته

بچه ی وتقعی مادر من پوله ادن عاشق پولاشه در واقع

فکر نمیکنم هیچوقت مادر بشم

با شما مخالفم.