2777
2789
عنوان

‼️ پایان درد پریودی ‼️

30 بازدید | 8 پست

خانومای عزیز اصلا فکر نکنید که درد شکم موقع پریودی یه چیز عادی و یه بخشی از سیکل ماهانه هستش چون اصلا اینطور نیست!

درد پریودی رو فقط از روی ناآگاهی نرمالایز کردن. رحمتونو گرم کنید و گرم نگه دارید خودتون میبینید که دیگه خبری از درد پریودی نیست.

من خودم جزو کساییم که بیخودی سالها سر همین قضیه زجر کشیدم و مسکن خوردم.

درد پریودی فقط داره بهمون میگه که رحم سرد شده (سوای از سایر دلایل پزشکی مثل کیست و... که باعث درد میشه و باید پیگیری کرد). رحم گرم بشه این درد هم برطرف میشه.

حالا چجوری رحم گرم میشه؟

!!️راحت ترین و سریعترین کاری که میشه انجام داد ماساژ پایین شکم با روغن های گرمه. مثل روغن قُسط یا سیاهدانه. چند قطره روغن روی شکمتون بریزید و آروم ماساژ بدید که جذب شه. اینو یک روز درمیون تا دوماه میتونید انجام بدید.

بعد تو فصول سرد حتما کمربند پشمی و جوراب استفاده کنید.

روی زمین سرد مثل چمن، سرامیک، سیمان، فلز،فرش ماشینی و... نشینید چون پایین تنه خانوما فورا سرما جذب میکنه.

موقع پریودی دو ساعت تو حموم نمونید اگه خیلی واجبه برید ولی سریع پنج دقیقه ای بیاید بیرون.

طبع غذاهارو بشناسید و سردی و گرمی رو متعادل مصرف کنید. مصرف غالب سردیجات برای رحم و تخمدان خانوما سمه.

اینا کاراییه که من به گفته یه دکتر زنان انجام دادم و بعد از سالها از این درد مزخرف نجات پیدا کردم.

حتما شمام انجام بدید دعام میکنید🌸

دقيقا

روغن مالی خیلییییی جوابه حتی با روغن ارگان یا بادوم فقط طبعش گرم باشه و یکی. و دوروز قبل پریودی و حینش روزی 2.3بارانجام بدیم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سالها درد پریودی داشتم رحمم رو گرم میکردم جواب نمیداد فشارم پایین میومد منم نمیدونستم زنجبیل میخوردم بدتر دوباره پاییت ترمیومد باروغن ماساژمیداد اما نمیشد سونوگرافی کردم گفتن کیست نداری عفونت نیست هر۲ ماه یبار باید دوکتر میرفتم تاسرم وآمپول مسکن میزدم بهترمیشد دردم جوری وحشتناک بود شبیه درد زایمان وقتی ازدواج کردم بعد ازدواج دیگه هیچ وقت اون درد رو تجربه نکردم اصلا نمیفهمم که پریودم یانه چون دردی ندارم بااینکه هم عفونت دارم هم کیست بعضی دردهای پریودی بعد ازدواج خوب میشه

منم سالها درد پریودی داشتم رحمم رو گرم میکردم جواب نمیداد فشارم پایین میومد منم نمیدونستم زنجبیل می ...

چقدر عجیب تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم. یعنی هیچ دلیلی براش پیدا نکردید؟

چقدر عجیب تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم. یعنی هیچ دلیلی براش پیدا نکردید؟

باورکن همه راه رورفتم هزارتادکتر سونوگرافی همه میگفتن هیچ مشکلی نداره بعد ازدواج بعد اولین رابطه ج تاالان دیگه هیچ وقت درد ندارم

باورکن همه راه رورفتم هزارتادکتر سونوگرافی همه میگفتن هیچ مشکلی نداره بعد ازدواج بعد اولین رابطه ج ...

الهی خداروشکر که خوب شدید ایشالا که همیشه سلامت باشید