خانومای عزیز اصلا فکر نکنید که درد شکم موقع پریودی یه چیز عادی و یه بخشی از سیکل ماهانه هستش چون اصلا اینطور نیست!
درد پریودی رو فقط از روی ناآگاهی نرمالایز کردن. رحمتونو گرم کنید و گرم نگه دارید خودتون میبینید که دیگه خبری از درد پریودی نیست.
من خودم جزو کساییم که بیخودی سالها سر همین قضیه زجر کشیدم و مسکن خوردم.
درد پریودی فقط داره بهمون میگه که رحم سرد شده (سوای از سایر دلایل پزشکی مثل کیست و... که باعث درد میشه و باید پیگیری کرد). رحم گرم بشه این درد هم برطرف میشه.
حالا چجوری رحم گرم میشه؟
!!️راحت ترین و سریعترین کاری که میشه انجام داد ماساژ پایین شکم با روغن های گرمه. مثل روغن قُسط یا سیاهدانه. چند قطره روغن روی شکمتون بریزید و آروم ماساژ بدید که جذب شه. اینو یک روز درمیون تا دوماه میتونید انجام بدید.
بعد تو فصول سرد حتما کمربند پشمی و جوراب استفاده کنید.
روی زمین سرد مثل چمن، سرامیک، سیمان، فلز،فرش ماشینی و... نشینید چون پایین تنه خانوما فورا سرما جذب میکنه.
موقع پریودی دو ساعت تو حموم نمونید اگه خیلی واجبه برید ولی سریع پنج دقیقه ای بیاید بیرون.
طبع غذاهارو بشناسید و سردی و گرمی رو متعادل مصرف کنید. مصرف غالب سردیجات برای رحم و تخمدان خانوما سمه.
اینا کاراییه که من به گفته یه دکتر زنان انجام دادم و بعد از سالها از این درد مزخرف نجات پیدا کردم.
حتما شمام انجام بدید دعام میکنید🌸