2777
2789
عنوان

مشهدی بیاین

33 بازدید | 12 پست

میخام بیام مشهد خونه کدومتون دعوتم میکنین؟😜

هتل تو مشهد که قیمتشم مناسب بشه به حرم نزدیک باشه غذا هم با خودشون باشه کسی میشناسه جایی؟ معتبر باشه نه که برم اونجا کلاهبرداری باشه بمونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم مشهدی نیستم اطلاع ندارم

اسی من خیلی گرفتارم خواهش میکنم رفتی حرم لطفا به این نیت ها دعام کنید😭

ای کاش و الهی پدرم من و خواهرم و مادرم و داداشام کتکمون نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق و بد دهن و بدجنس برامون نباشه و خونه زندانیمون نکنه و برامون تعیین تکلیف نکنه و دیگه به زور پدرم ازدواج نکنیم و پدرم هیچ زنی به غیر از مادرم نداشته باشه و پدرم همین الان و هر روز همش بره کار کنه و شغل ثابت گیرش بیاد و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 💔😭

و دیگه اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم نه محتاج پول شارژ نه پول لباس نه غذا نه هیچی و حسرت به دل من و عزیزانم نباشیم😭😭

مامانم درد جسمی و روحی نکشه😭😭

و بتونیم مادربزرگم و خاله هامو همیشه ببینیم(پدرم خیلی بدجنس و شکاکه نمیزاره جایی بریم)😭

مامانم همیشه سالم باشه و عمر خیلی طولانی مادرم و عزیزانم کنند 😭😭

تیک عصبی داداش کوچیکم خوب شه و خیلی درسخون و زرنگ و اجتماعی شه و همیشه مدرسه بره بین بچه های سالم درس بخونه😭😭

امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پولشو خدا برام برسونه😭😭

اره😁😁الکی😜

معمولا مسافرخونه فقط صبحانه میده ..ناهار هم بده از بیرون میگیره و به مبلغی اضافه ازتون میگیره ...از تو اسنپ بگیر مطمئن هست

برا ناهار و شام غذا خوری و رستوران مناسب اطراف حرم زیاده ..هم ارزون هست و هم گرون

معمولا مسافرخونه فقط صبحانه میده ..ناهار هم بده از بیرون میگیره و به مبلغی اضافه ازتون میگیره ...از ...

مسافر خونه نمیخام هتل دوس دارم😁

شما مشهدی؟

نزدیک حرم چه هتل هایی بهتره با قیمت مناسب؟