2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

70 بازدید | 17 پست

میشه چندتا آهنگ غمگین معرفی کنید میخوام گوش کنم

ممنون

درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

آهنگ غمگینای بهنام بانی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شاد دوست دارم ، غمگین گوش نمی دم همینجوریشم عین غروب جمعه هستم🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من شاد دوست دارم ، غمگین گوش نمی دم همینجوریشم عین غروب جمعه هستم🤣

خب غروب جمعس دیگه😂

یهو دلم گرفته بخاطر همین غروبه فکر کنم

درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

خب غروب جمعس دیگه😂یهو دلم گرفته بخاطر همین غروبه فکر کنم

الان دیگه شب شده ، بی خیال شاد بندری بزار 😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خب غروب جمعس دیگه😂یهو دلم گرفته بخاطر همین غروبه فکر کنم

دکلمه گوش کن

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

لالایی گوش بده گریت میگیره

آهنگ غمگین هم به نظرم بی کلام خیلی خوبه ولی با کلام بخوای هایده روزای روشن خداحافظ

Don't cry babyیه همچین چیزی بود خارجیه ولی من گوشش میدم گریم میگیره معنیش میشه گریه نکن کوچولو بابا اینجاست یه همچین چیزی

دکلمه چجوریه عزیزم تا حالا گوش ندادممثل همون مریم حیدرزاده؟

سرچ کن دکلمه غمگین

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

دکلمه چجوریه عزیزم تا حالا گوش ندادممثل همون مریم حیدرزاده؟

سرچ کن دکلمه غمگین