2777
2789
عنوان

کنکور

92 بازدید | 26 پست

سلام وقت بخیر

من پارسال اولین کنکورم رو دادم و رتبم تو منطقه ۳ شد ۴۵ هزار

(رشتم ریاضی بود و دیپلم ریاضی گرقتم همزمان درسای تجربی ایجاد سابقه کردم کنکوز تجربی دادم و بخاطر یه مشکلاتی نتونستم درس بخونم درست و همزمان زیستو کنار درسای گسسته و هندسه و... رشته ریاضی اوکی کنم و اینکه فقط دوازدهمو صرقا خوندم برا نهایی و نمیخواستم حتی کنکورم بدم خیلی خسته بودم میخواستم فقط تمون شه و رتبم در نهایت شد ۴۵دهزار)

موندم پشت کنکور و امسال کنکور تجربی دادم

نمرات نهاییم : شیمی و ریاضی و فیزیک و دینی و هویت ۲۰ / فارسی و عربی و سلامت ۱۹ / زبان ۱۷/ زیست جنوبم ۱۵ شدم.

خیلی علاقه به رشته دندون دارم

از طرقی نمیدونم ارزش داره باز برا ۴۰۶ بمونم پشت ؟؟

نمیدونم ارزش داره بموتم وقت بیشتری رو زیست یذارم نمره اونم سال دیگه خوب شه ؟

الان چون خستم نمیتونم تصمیم بگیرم خیلی سخته واسم باز پشت موندن

و امسال رتبم زیر ۱۰ هزار میشه

کنکورمم شیمی بالای ۵۰ و زیست و ریاضی و فیزیک بالای ۳۰

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم ارزش داره بموتم وقت بیشتری رو زیست یذارم نمره اونم سال دیگه خوب شه ؟الان چون خستم نمیتونم تص ...

امسال رتبت خوب میشه ها.

یه زیستت اینطوریه

اونم شیمی بالایه ۵۰ اوکیش میکنه

دندون ام نیاری پزشکی شاید بشه

تعهدی نمیری؟

امسال رتبت خوب میشه ها.یه زیستت اینطوریهاونم شیمی بالایه ۵۰ اوکیش میکنهدندون ام نیاری پزشکی شاید بشه ...

فک کنم ته تهش بتونم پزشکی تعهدی بیارم که نه تعهدی نمیخوام برم.

میشه به منم کمک کنی بگی چیکار کنممممکنکوری ۴۰۶ ام تجربی

تنها چیزی ک میتونم بگم اینکه نهاییارو جدی بگیر

کنکورم دیگه باید جدی گرفت چون امسال کنکور سخت بود

تست زیاد بزن و تحلیل کن

از همین اول سال نهاییاتو بخون نذار واسه موقع امتحان

الان دیره؟با چه موسسه و منابعی؟

نه دیره چیه

یه چیزی بگم اصلا این فکرایی که دیره و .... رو بریز دور واقعا

اصلا کار هیچی نداشته باش فقط بخون مسیرتو برو

من خودم از هیچ موسسه ای حقیقتا استفاده نکردم

مدرسه فرزانگان بودم رشتم ریاضی بود

تو زیست لنگ میزدم ک چند جلسه با دبیر شهر خودمون کلاس برداشتم

و اشتباهم این بود که همیشه از زیست میترسیدم و اصلا امسال تنها درسی که درست نخوندمش زیست بود و ضربش هم دیدم.

نمیدونماگه فک میکنی تا ابد دندون تو ذهنته بمونولی خب مشخصه خیلی تلاش کردیاگه شرایط روحیشو داری بمون. ...

من حتی میگفتم با خودم پزشکی دولتی هم به فرض اگر امسال بیارم میرم نمیمونم پشت اما میدونم واقعیت دلم با دندونه

۷ ساله دندونو دوس دارم از وقتی ۱۲، ۱۳ ساله بودم رفتم ارتودنسی و نزدیک دوسال هرماه میرفتم چکاپ و تا الان که مرتب میرم برای چکاپ یا ترمیمی چیزی همیشه دوست داشتم شغل ایندم باشه

نمیدونماگه فک میکنی تا ابد دندون تو ذهنته بمونولی خب مشخصه خیلی تلاش کردیاگه شرایط روحیشو داری بمون. ...

آره بعضی موقع اونقدر خسته میشدم گریه میکردم ولی بازم تا اخرش ادامه دادم ولی نشد البته خودم میدونم تقصیر خودم بود همیشه از زیست مینرسیدم چون رشتم ریاضی بود از شروعش میترسیدم از تست زدن و .. و نمیرفتم سمتش درست تا به خودم اومدم دیر شده بود.

ولی نمیدونم شایدم الان چون خسته شدم بخاطر فشار و خستگی زیاد این یکسال موندم چی کنم

از طرفی میدونم بمونم باید زیسته رو فقط درست کنم واسه نهایی ک اینم ییاد بالا و دیگه دستم اومده چی کنم و پایم قوی تر شده