2777
2789
من یه مستند دیدم،مار خونگی داشت چند روز بود چیزی نمیخورد،یه کارشناس گفت داشته معده ش اماده میکرده که ...

ولی منم دیدم اونو

پیتون بود چی بود

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه مستند دیدم،مار خونگی داشت چند روز بود چیزی نمیخورد،یه کارشناس گفت داشته معده ش اماده میکرده که ...

واقعا؟😵😑

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

عی بابا🥲دوباره برمیگرده

نه دیگه یه روز بچه هاشو برداشت و رفق کل رزق خونمون بود وقتی رفت هنه چی رفت

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

مگه روزق و روزی میارن ؟

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

مار خونگی آخه ابهت اون حیوونکی رو چرا میریزین دیگه

وای دختر 🤣🤣🤣

مار منطورته؟

همون حیوون دراز بی دست و پا؟

همون که میخزه؟مگه اون بچه مچشو متوجهه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مار منطورته؟همون حیوون دراز بی دست و پا؟همون که میخزه؟مگه اون بچه مچشو متوجهه؟

اره بچه اش طوسی رنگ بود خودشم بزرگ بود خونه ها رو ریختیم بهم بنایی کنیم من دیدم از در رفتن بیرون ولی دیگه برنگشتن

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اره بچه اش طوسی رنگ بود خودشم بزرگ بود خونه ها رو ریختیم بهم بنایی کنیم من دیدم از در رفتن بیرون ولی ...

پناه بر خدا

مارم مگه پیش آدمیزاد میتونه دووم بیاره و کسی رو نزنه😬😬😬

من مار نگهداری کنم مامانم فرار میکنه از خونه

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد