2777
2789
اگزاتیک پت زیاد شناخته شده نیستولی همه جای دنیا هستمن کلی عکس و تاپیک درموردسون گذاشتم تو این کاربری ...

خیلی مار هاتون خوشگلن

قبلا تاپیک های شما رو دیده بودم

شخصیت باحالی دارین و بهم انرژی مثبت میدین🥰😍

[QUOTE=422337850]خیلی مار هاتون خوشگلن قبلا تاپیک های شما رو دیده بودم شخصیت باحالی دارین و بهم انرژی مثبت میدین ...[/QUOT

ممنون عزیزم😍

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تا مار داری خانوادت مشکل ندارن باهاشون1

تا الان ۱۱ تا داشتم

ولی همین الان ۴ تا

نه

البته متاهلم

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

آنتوان لاوی شیطان پرست هم مار داشت،این چیزا جذب جن میکنن و واقعا دین و ایمون رو ضعیف میکنن

مار آفریده ی خداست نه آفریده ی شیطان

این چیزارو باب نکنید،مگه یزید و معاویه اید که میخواین مار نگه دارین؟برنامهدقیاسی دیدین اشکان اشتیاق ...

رسما عقلتونو از دست دادین!

مار خونگی رزق میاره تا بود کلی زمین و خونه و ماشین خریدم

وای پس واقعیه

منم یادمه بچه بودم میگفتن مار اگه دیدید نباید بکشید چون خیر و برکت داره، ولی از نوع اونهایی که کاریت ندارن