2777
2789
عنوان

قهر باشوهر

210 بازدید | 26 پست

سه ساله ازدواج کردم و سه ساله دقیقا توی همین زمان یعنی شهریور قهریم و یه قهر طولانی اونم سرالکی ترین چیز

اول فک میکردم تقصیر شوهرمه ک خیلی زود عصبانی میشه

اما هرچی بیشتر میگذره میفهمم مشکل منم ک همیشه وهمه جا تنهام تازه اخر همین ماهم تولدمه واسه همین ب این نتیجه میرسم منم ک مقصرو اضافی ام

نه بخاطر قهر باشوهر بخاطرخودم کاش میشدمرد...

سه سال قهر؟ مگه میشه؟

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس روخودت کارکن والکی ب شوهرت گیرنده

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

ببین لطفا از حرفم نارتحت نشو و بقیه هم نریزید سرم،ولی خیلی از اختلاف ها این روزا تقصیر خانماست،مثلا جاری من کمال گراست و ما اینو نمیدونستیم ،برادر شوه م زندگی متوسط اما خوبی داره الان گیر داده همه ی وسایلم رو باید عوض کنی و خونه تازه ساخت میخوام خب این بدبخت از کجا بیاره هنوز قصدهای عروسیش مونده

اینکه میدونی خودت مقصری یک گام به جلو هست، به نظرم حالا میتونی زندگیت رو برگردونی و قشنگ زندگی کنی

همیشه فقط میگفتم یه قهر دیگه یه دعواس همه ی زوج ها دارن

اما اینبار دیگه فک نمیکنم قهر دو روز یک هفته ما شده حتی سه ماهم باهم قهر بودیم