2777
2789
عنوان

دوست پسر

47 بازدید | 21 پست

من ۲۰ سالمه و اینکه تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم حتی در حد دیت هم نبوده

اما جدیدا خواستم به خودم یه شانس بدم و الان موندم توی دو راهی

یکی هست که واقعا رفتار هاش باهام خوبه و اوکیه پزشک عمومیه ولی داره میخونه واسه تخصص اما از نظر ظاهری زیاد خوب نیست ، از یه سمتی بقیه که قیافه خوبی دارن اکثرا زندگیو جدی نمیگیرن و دنبال رابطه جدی یا کار و شغل نیستن ،اگه هم دنبال یه با قیافه با شخصیت زندگی بچرخون باشم فعلا ها باید دور تو رابطه رفتن رو خط بکشم

با دوستام که حرف زدم گفتن مهم قیافس خدا پولو بلاخره میرسونه و یه جورایی منم نمیخوام انتخابی کنم که پشیمون بشم ، واسه همون میخوام شما منو راهنمایی کنین که واقعا باید چیکار کنم

دوستاتو بنداز دور

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قیافش به دلت نمیشینه دست نرو هم اونو بدبخت میکنی هم خودتو

من زیاد مشکل نداشتم باهاش ، این مسائل چیزی نبود که روش زوم کنم ولی خب الان که این همه هجمه و گارد دیدم یکم دو دل و نگران شدم

حالا اونی هم که قیافه ندارع ولی پزشکه فکر نکنم جدی باشه و دنبال رابطه واقعیااااا

آره همه چی احتماله چیزی قطعی نیست ، ولی میگم اگه خوشبینانه در نظر بگیریم باز بقیه همچین چیزی گفتن

مهم قیافس، خدا پولو می رسونه.... این جمله، اضافه شد به یکی از بیخود ترین جمله ها

واقعا ؟ یعنی حساس نشم؟ آخه من تا اینجای زندگیم سینگل بودم میترسم خراب کنم الان نمیدونم چی درسته یا غلط عزیزم🥲

واقعا ؟ یعنی حساس نشم؟ آخه من تا اینجای زندگیم سینگل بودم میترسم خراب کنم الان نمیدونم چی درسته یا ...

ببین... معلومه قیافه مهمه... ولی وقتی پول نباشه زندگی برات بد میشه...

اگه طرف خوش اخلاقه و شخصیت خوبی داره باهاش اوکی شو...

قیافه برات عادی میشه... ولی اخلاق بد، هیچ وقت اوکی نمیشه برات...

قیافه اش اگه از نظرت معمولیه، سخت نگیر...

شغل و پولش که عالیه.... قیافش هم معمولی

باهاش اشنا شو ببین شخصیتش چجوریه

خدا پول و چجوری بالاخره میرسونه؟ دخترا خوش خیالن.ارتباط با پزشکی فقط پول نیست خیلی چیزاست

متوجه ام ولی فقط پول منظورشون نبود همون کار و جدی بودن رابطه رو هم گفتن، اینکه قیافه رو انتخاب کن بعدش مهم نیست ساخته میشه