2777
2789
عنوان

خدایا کجایی

35 بازدید | 6 پست

خدایا کجایی خسته شدم انقدر گریه کردم خسته شدم انقدر خوردم زمین و گفتم اشکال نداره خدا هست و بلند شدم و گفتم بزار امید داشته باشم اما خدایا کجایی چرا هرچی صدات میکنم جوابم نمیدی خسته شدم کو کوشی؟مگه خودت نگفتی از رگ گردن به بنده هات نزدیک تری؟مگه نگفتی به غیر خودت به کسی توکل نکنیم خب من به خودت توکل کردم این همه صدات زدم التماست کردم گریه کردم چرا دستم نمیگیری چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟من الان چیکار کنم خودکشی ام که حروم کردی پس من چه غلطی کنم الان ها خدایا خودت جوابم بده چه غلطی کنم چیکار کنم کجا برم کیو صدا بزنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چیشده گل

خیلی خستم دیگه نمیکشم دیگه بریدم الان من چیکار کنم جز خدا از کی کمک بخوام کیو صدا بزنم؟وقتی خدا برام کاری نمیکنه پس کیو صدا بزنم؟از خدا قوی تر که وجود نداره پس من چیکار کنم خدا کلا ولم کرده کلا کلا ولم کرده

منم چند روز دارم فکر می کنم خدا اثلا هست ؟اگههست پس چرا هیچ کاری نمی کنه

هست ولی نمیدونم چرا کاری نمیکنه من بهش توهین نمیکنم کفر نمیکنم ولی به خودش قسم که دیگه نمیتونم دیگه خستم شدید انقدر حالم بده که حس میکنم مرگ هم حالمو خوب نمیکنم خوب وقتی کمکم نمیکنه چاره ای جز خودکشی ندارم که اگر هم انجام بدم تا قیامت و تا ابد توی جهنمم خب من الان چیکار کنم