2777
2789

باید به نی نی یار بگید بعد روزی دو سه تا بیشتر پاک نمیکنه بعد که همه رو پاک کرد بعد بزن کاربری رو پاک کن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصیل؟؟هیچی یا نی نی یارو صدا بزن بگویا برو تاپیک رفع مشکلات اونجا لینک تاپیکاتو بزار.اونم دومورد اگر خصوصی باشه پاک میشه.پس هر بار دوتاشو برات حذف میکنن.بعد بگو کاربریتو حذف کنن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چرا میخوای حذف کنی؟

آخه شوهرم گفته دیگه نمیخوام بری نی نی سایت میگه تورفتی ازمامانم اینانوشتی ازمن نوشتی واینا

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

اون خودش یه شب دیدگفت چیه منم توضیح دادم حالاصبحی بحثمون شداینم بهونه کرده ک تونوشتی ازمن. میگه من خوندم نمیدونم خواست منوبرگ بزنه ولی من چیزی ننوشتم ک

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...