راحلهصمدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2526 عنوان ❤💙💙💙💚💚💚💣 34 بازدید | 8 پست دل چو شد غافل ز حق فرمان پذیر تن بُوَدمیبرد هر جا که خواهد اسب خواب الوده را منظور از اسب نفس ادمی هست که ادم به کار های زشت سوق میده . متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست امروز | 15:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3826 میدونی توضیح رو نمی پسندم. حس می کنم توضیح از ارزش کار کم می کنهشما هم که همش توضیح میدی تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...
راحلهصمدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2526 میدونی توضیح رو نمی پسندم. حس می کنم توضیح از ارزش کار کم می کنهشما هم که همش توضیح میدی ابجی مارا همین جداست ازین مردم عوام گریه کنان روضه مادر خصوصی اند متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3826 ابجی مارا همین جداست ازین مردم عوام گریه کنان روضه مادر خصوصی اند خیلی قیمه هارو میریزی توو ماستا تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3826 روز تعطیلی برو در خدمت خانوادهتوی این سایت چی میخوای؟ تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...
راحلهصمدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2526 میدونی توضیح رو نمی پسندم. حس می کنم توضیح از ارزش کار کم می کنهشما هم که همش توضیح میدی دقیقا توضیح دادن از ضعیف بودن میاد ولی من توضیح نمیدم به کسی فقط تاپیک بود که زدم یه نفر هم به راه راست هدایت بشه برام کافیه متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3826 دقیقا توضیح دادن از ضعیف بودن میاد ولی من توضیح نمیدم به کسی فقط تاپیک بود که زدم یه نفر هم به راه ر ... منظورم اینه چرا شعرو معنی می کنی؟توی مشاعره هم دیدم این کارو انجام میدی تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...
راحلهصمدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2526 روز تعطیلی برو در خدمت خانوادهتوی این سایت چی میخوای؟ حوصله م سر میره خباینجا هم نیام . پیش پدر و مادر هسام متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست
راحلهصمدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2526 [QUOTE=422319543]منظورم اینه چرا شعرو معنی می کنی؟ توی مشاعره هم دیدم این کارو انجام میدی[/QUOTE. شما متوجه میشین که اسب یعنی چه بقیه نمیدوننن واقعا متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست