2777
2789
عنوان

دکتر رسوا شد🤣

471 بازدید | 23 پست

بچه ها یکی از بهترین جراح های مغز و اعصاب تهران و فالو داشتم بعد هر از گاهی تکست میداد حرف میزدیم بعد حتی برای دین دعوتم کرده بود ولی نرفتم هیچوقت

بعد امروز دیدم تو یه گروه ۳۲ نفره اد شدم🤣🤣 که همه دختر بودن

متوجه شدم این دکتره به همه ما ۳۲ نفر پست میفرستاده دستش خورده گروه زده😂😂

حالا همه دخترا خوشگلللل یکی مدل یکی ورزشکار یکی روانشناس یکی دندون پزشک یکی داروساز

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس مطمئنن دکتر نبوده من یه آدم بیکارم فقط دوتا بچه دارم وقت نمیکنم گوشی دستم بگیرم مگه چی بشه مثل الان که دختراباباشون رفتن پارک بعد این چجور دکتریه با ۳۲ نفر چت میکنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂وتودلیام

یعنی با هرکسی تو ایسنتا حرف زدین جدیش میگیرین؟😂

سیسی از خودم و خودت مقایسه کن مگه تو ایسنتا فقط با یه نفر حرف میزنی شما؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یعنی با هرکسی تو ایسنتا حرف زدین جدیش میگیرین؟😂سیسی از خودم و خودت مقایسه کن مگه تو ایسنتا فقط با ی ...

نه عشقم ولی یه پست و برای ۳۰ تا پسر نمیفرستم😂😂 اخه با هممونو میخواسته اوکی شه

خیلی دکتر قرتی داریم باور کن دیدم دکتر سیگار می کشه

به قرتی بودنش کاری ندارم بلاخره دکترا مشغله زیادی دارن به وقت کردنش دارم میگم دختر عموی من کادر درمانه ۱۲ ساعت گاهی ۲۴ ساعت شیفته میرسه خونه میره کما اصلا متوجه اطرافشم نیست وقت نداره سرشو بخارونه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂وتودلیام

نه عشقم ولی یه پست و برای ۳۰ تا پسر نمیفرستم😂😂 اخه با هممونو میخواسته اوکی شه

جدی نگیر ایسنتا رو

وضعیت نود و نه درصد همینه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یعنی با هرکسی تو ایسنتا حرف زدین جدیش میگیرین؟😂سیسی از خودم و خودت مقایسه کن مگه تو ایسنتا فقط با ی ...

من خودم اصلا ازش خوشم نیومد چون ازم خیلی سنشبیشتر بود فازی روش نداشتم

به قرتی بودنش کاری ندارم بلاخره دکترا مشغله زیادی دارن به وقت کردنش دارم میگم دختر عموی من کادر درما ...

اره ببین این هرروز ۲ تا جراحی داشته

نهایتا یه روزایی یکی دو تا پست میفرستاده من باهاش صحبتی نمیکردم