2777
2789
عنوان

من حلال نمیکنم

63 بازدید | 5 پست

من آدمی خستم کم حرف مهربون ساده و خیلی بی سیاست با همه عین کف دست روراست هستم هیچوقت با حرفی دل کسی رو نشستم ولی اگه روزی دلمو شکستید من هرگز حلال نمیکنم

یادت باشه همیشه اینجوری جوان و سرزنده نیستی ی روز میشه پیر میشی محتاج میشی پس فکر نکن اون موقع بگی حلالم کن میگم چشم

اتفاقا من بر میگردم میگم این بلاهایی که سرت داره میاد نتیجه رفتارت با من و امثال من هست و هرگز نمیبخشم

اون روز میام کامنت میزنم انشالله به زودی انشالله

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

از خدا میخوام مادرشوهرم ی روزی اونقدر تنها بشه که کسی درش رو نزنه ی لیوان آب دستش بده

خدای منم بزرگه 😔

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن آشغال عوضی دختر یتیم رو گرفتی آوردی شهرت که نزاری نفس بکشه عقده ای آشغال

مخاطبت این جاست؟💔

نه اینجا نیست مخاطبم ی زن عفریته ی... هست خواستم اینجا بنویسم همه عبرت بگیرن

نزدیک سی روز داره میشه هیج جا نرفتم خدای منم بزرگه چنان به زمینت بزنه نتونی بلندشی