2777
2789
عنوان

ویزیت آنلاین

13 بازدید | 9 پست

تا حالا ویزیت آنلاین شدین؟ ب چه صورته؟؟ فیلمه یا چت میکنید با دکتر؟؟

میشه بسنده کرد به ویزیتش یا باید باز بریم حضوری دکتر؟؟

دخترم چشمش ورم کرده از دیروز هرجا رفتم و زنگ زدم دکتر نبود موند واسه فردا. الانم چشمش همونجوره نگرانم .بنظرتون صبر کنم تا فردا یا آنلاین میتونه دکتر مشکل رو بفهمه؟؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

چت میکنی ویزیت پرداخت میشه یه شماره هم آزاد میشه خودش زنگ میزنه یا شما میتومید زنگ بزنید قبلش فایل آزمایش ایناتونو آماده کمید که باید عکس ارسال کنید براش

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...🖤🖤🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چت میکنی ویزیت پرداخت میشه یه شماره هم آزاد میشه خودش زنگ میزنه یا شما میتومید زنگ بزنید قبلش فایل آ ...

آزمایش ندادم. میگم که یه چشمش باد کرده و سرخه .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

ویزیت آنلاین بیشتر بزای ویزیت روانپزشکی مناسبه

چون معاینه نداره و بیشتر وقتا هم نیاز به ویزیت حضوری نیست

اغلب با تماس تصویریه

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

برو چشمپزشک

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

اینجوری فقط چندتا قطره موقت براتون تجویز میکنه تا برید دکتر متخصص اونم چون کیزیت دادین دست خالی نرید

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...🖤🖤🖤