2777
2789
عنوان

خواستگار

41 بازدید | 10 پست

بچها من ی سوال دارم من الان یه خواستگار دارم نه اون عکس من رو دیده ن اون من رو فقط من مشکلم اینه من نمیتونم برم شهرستان زندگی کنم 💔💔💔گفتم نمیخوام من کلا آدمی نیستم خارج از تهران زندکی کنم دلیلم منطقی بوده

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بستگی به شرایط خودت داره اگر شرایطش خوبه و تو هم میتونی از شهر و خانوادت دور بشی میتونی بذاری بیان و ...

شرایطش خوبع همه چی داره حتی گفته جهیزیه نیاره اما من نمیتونم برم شهرستان

بستگی به شرایط خودت داره اگر شرایطش خوبه و تو هم میتونی از شهر و خانوادت دور بشی میتونی بذاری بیان و ...

هی خواهرم میگع اره چرا موندی تو خونه برو منم گفتم وقتی نمیتونم برم اونجا میکه کی میاد برای تو گفتم شاید بهتر اومد مگه چند سالمه بخوام ندیده ونشناخته برم اصلا اون آدم عالی

هی خواهرم میگع اره چرا موندی تو خونه برو منم گفتم وقتی نمیتونم برم اونجا میکه کی میاد برای تو گفتم ش ...

ازدواج راه دور خیلی سخته مخصوصا اگر وابسته باشی

به نظر من به دل خودت نگاه کن ببین از پسش برمیای یا نه چون زندگی خودته

ندیده و نشناخته که نیست اگر با همه چیش اوکی باشی میتونید چند ماه آشنا بشی خوب بشناسیش

ازدواج راه دور خیلی سخته مخصوصا اگر وابسته باشی به نظر من به دل خودت نگاه کن ببین از پسش برمیای یا ن ...

من وابسته ام نمیگم ب خانواده اونقدرها نه ولی نمیتونم برم برگشته خواهرم میکع اره تو نباشی یکی دیگ رو معرفی میکنم دختر زیاده منم گفتم مگه چتد سالمه خودش من رو معرفی کرده