2777
2789
عنوان

زگیل انگشت پا

178 بازدید | 8 پست

زگیل پریونگال دارم .دقیقا ناخن شصت میدونید کجاست؟ناخنم که تموم میشه ...بعدش زگیل زده .تقریبا ۱ سال .از قطره سالیسیک اسید استفاده میکنم تاثیر داره؟ برم عطاری چیزی میده بزنم بهتر بره؟شرایط پزشک ندارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دختر من ۹ سالش هست سه ماه پیش یکی کف پا و یکی بغل پاش زد هر چیزی که گفتن رو تست کردم اول دکتر قطره دا د تا مدتها میزدم فایده نداشت بعد گفتن شیره برگ درخت انجیر رو بزن روش منم زدم بعد از یه مدت گفتن نوره وزردچوبه قاطی کن بزن روش اونم زدم آخرین توصیه گوجه رو دو نیم کن وبا تخم و گوشتش بزار روش و با سلفون محکمش کن و شب تا صبح روش باشه بعد از یه مدت میخچه با ريشش آماده بیرون زدن شد دخترم خودش بیرونش آورد ،همه این ها به خاطر این بود که دخترم به شدت از جراحی و دکتر و لیزر ترس داره و اگر خو ب نمی شد مجبور بود عمل کنه .