دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9290 عنوان 🙆🏻♀️📚 15 بازدید | 10 پست @ririkono بیا اینجاتاپیک بقیه حرف زدیم هفت صفحه جلو بردیم😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه امروز | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 صبحت بخیر آجییییی 😂🍭گفتی از یکشنبه شروع میکنی؟ من امروز معلوم نیست برنامم چیه باید بشینم ببینم چی پیش میادصبح بخیرررر😭😂😂امروز اخر هفتس استراحت کن بدون عذاب وجدان ایشالا از فردا😂🙂منم از یکشنبه اره 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 هفت صفحه یاخدااا🤣🤣اسممو میبینم پشمام میریزه این چیه گذاشتم اخه😭🤣🤣تغییرم نمیکنه دیگه🤣 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9290 صبحت بخیر آجییییی 😂🍭گفتی از یکشنبه شروع میکنی؟ من امروز معلوم نیست برنامم چیه باید بشینم ببینم چی ... ایشالله ایشالله 😂والا معلوم نیست سرماخوردم حساسیت دارم چی چی شدم بدجور سردرد دارمحوصلم ندارم😑خسته شدم از دست خودم دیگه در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9290 هفت صفحه یاخدااا🤣🤣اسممو میبینم پشمام میریزه این چیه گذاشتم اخه😭🤣🤣تغییرم نمیکنه دیگه🤣 😂😂😂اسمت خوبه دیگه ولی به چی فکر میکردی اینو گذاشتی؟ معنیش چی میشه؟ در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 ایشالله ایشالله 😂والا معلوم نیست سرماخوردم حساسیت دارم چی چی شدم بدجور سردرد دارمحوصلم ندارم😑خسته ... اخیی الهییییی😭🥺منم منمانقدم ک تنبل شدم نگو و نپرس 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 😂😂😂اسمت خوبه دیگه ولی به چی فکر میکردی اینو گذاشتی؟ معنیش چی میشه؟ نمیدونم اصن چی هستهمینجور الکی یچی ب ذهنم رسید گذاشتم🥸🤣🤣 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9290 اخیی الهییییی😭🥺منم منمانقدم ک تنبل شدم نگو و نپرس خدا کنکور ۴۰۶ رو بخیر کنه 😂با این وضع درس خوندنم اونم معلومه چطوری میشه در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9290 نمیدونم اصن چی هستهمینجور الکی یچی ب ذهنم رسید گذاشتم🥸🤣🤣 من دنبال اسم بودمرفتم گوگل انگلیسی دلبر رو نوشته بود خوشم اومد گلگلی هم دوستم میگفت چرا اینقد پروفایل گلگلی میذاری از اونجا تصمیم گرفتم قسمت دومش گلگلی باشه که پروف گلگلی بذارم😂😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 خدا کنکور ۴۰۶ رو بخیر کنه 😂با این وضع درس خوندنم اونم معلومه چطوری میشه واای خدانکنه🤣🤣خوشم میاد جفتمون لنگه همیم😔😂 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2126 من دنبال اسم بودمرفتم گوگل انگلیسی دلبر رو نوشته بود خوشم اومد گلگلی هم دوستم میگفت چرا اینقد پروفای ... اخییی بانمکه اسمتتت🥹😂وایب اون دخترای مهربونی ک بوی گل و تمیزی میدن رو داره 🥸