درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛
همیشه کارما نیست ادم میتونن چوب سادگی و اشتباهات خودش و بخوره
موافقم چون سر خودمم اومده 😂😐🥲
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی..
نباشه بهتر هست چون ممکن دوباره خراب شه و به هم بریزی
فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی..