2777
2789
عنوان

ماز

45 بازدید | 6 پست

میخوام اشتراک الماس دو سالشو بخرم همین امروز

میشه لطفاً تجربهتون رو از استفاده از مؤسسه ماز بگید میخوام بدونم از نظر کیفیت تدریس و آزمونها چطور بوده

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

خوب هستش راضی کننده هستش اما برای آزمون قلمچی به کنکور نزدیکتره

برعکس گفتی که

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عالیه

سعی کن اگه کلاس ببینی عقب نیفتی

کلاسای شروع از مهرم داره اگه فکر میکنی عقبی با اون همراه شو

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

من ده ساله مشاور تحصیلیم عزیزم کلی تحلیل پشتشه

میشه بیاید تاپیک اخرم چند تا سوال بپرسم ؟

عالیه سعی کن اگه کلاس ببینی عقب نیفتیکلاسای شروع از مهرم داره اگه فکر میکنی عقبی با اون همراه شو

مرسی💘آزموناش چطوره

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕