2777
2789
عنوان

عروسی

155 بازدید | 10 پست

5شنبه عروسیمه چیکار کنم حالم خوب باشه و انرژی داشته باشم من همش حالت تهوع دارم یلی بد غذا میخورم هرچی میخورم حالت تهوع ام میگیره میترسم ضعف کنم غش کنم سرم گیج میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشارتون پایینه؟ اگه آره همون روز عروسی میتونید هر یکساعت یه ذره نمک بخورید

همون روز عروسی میتونید قرص ضد تهوع هم بخورید اگه نگران هستید که بعدش بتونید خوب غذا بخورید تا حالتون بد نشه

قرص دمیترون ضد تهوع هست بعدش هم غذای جون دار و خوب بخورید نه ماکارانی و پیتزا و این چیزا

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

ممکنه از استرس هم باشه .رفلکس معده ندارید ؟کسایی که رفلکس دارن هم موقع استرس تهوع میگیرن .حتما به نظرم دکتر برو عزیزم .

دوستان گفتن یه سرم تقویتی هم بزن که بهتر شی .اگر با سرم خوب شدی که هیچ ولی اگر نشد احتمالا همینه که گفتم.

فشارتون پایینه؟ اگه آره همون روز عروسی میتونید هر یکساعت یه ذره نمک بخوریدهمون روز عروسی میتونید قرص ...

آره فشارم زود میوفته این حالت تهوع لعنتی نمیدونم چرا خوب نمیشه

آره فشارم زود میوفته این حالت تهوع لعنتی نمیدونم چرا خوب نمیشه

احتمالا از استرس هست

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی