2777
2789
عنوان

پشت چراغ قرمز

83 بازدید | 5 پست

سلام میشه به این سوالم پاسخ زدین اگه واقعا جوابشو میدونید یا خودتون یه جورایی تجربه کردین؟

من ۸ ماه پیش با یکی نامزد کردم ۷ ماه نامزد بودیم بعد به اصرار نامزدم عروسی کردیم . اخه از اون لحاظ... خیلی شکمو و ندید بدیده تا جایی که تو مدتی که نامزد بودیم بارها نزدیک بود بکارتمو پاره کنه هر چند رسما زن و شوهر بودیم و مشکلی پیش نمی اومد حتی اگه بکارتمو از دست میدادم ولی من دوس داشتم شب عروسیمون شب زفافم باشه ببخشید توضیحاتم طولانی شد سوال اصلیم اینه وقتی پریود میشم همسرم رعایتم نمیکنه و کار خودشو انجام میده البته حس میکنم به منم یه حس خوبی نسبت به وقتی که پریود نیستم میده . حالا بنظرتون در اینده واسم مشکل درست نمیشه هر چند که فعلا مشکلی نبوده حتی کوچکترین علائمی.

و راهنمایی کنید در همچین شرایطی چطور میشه همسرم رو طور دیگه ای سیر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم خطرناکه باعث عفونت میشه، بنظرم در اسلام حرام هم باشه

اینو میدونم که میگن حرامه شنیدم ولی جدا از بحث حرام و حلال بودنش میخوام ببینم بعدا واسم مشکل طاز نشه عفوت و مریضی های دیگه که خدایی نکرده واسه زمان بارداری مشکل ساز بشه

اینو میدونم که میگن حرامه شنیدم ولی جدا از بحث حرام و حلال بودنش میخوام ببینم بعدا واسم مشکل طاز نشه ...

حتما ضرر داره خدا الکی چیزی رو حرام نمیکنه یقین داشته باش

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم