2777
2789
عنوان

پارتنرم میگه

221 بازدید | 29 پست

تو هروقت بیکار میشی دنبال دعوایی دلت ادرنالین میخواد میای منو روانی میکنی دعوا میکنیم😐

‏ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين

بعد تو دعوا هرچی میگم میگه حق با توعه من عصبی تر میشم هی حرفای بدتر میزنم اونم پا میشه میره تو اوج عصبانیت ترکم میکنه چهار ساعت بعد میاد

‏ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم اینطوریم 🤣

امشب میگه ب خدا ت الکی منو ایسگا میکنی این حرفاتو از کجات درمیاری😭😭😭😭

بعد تو دعوا هرچی میگم میگه حق با توعه من عصبی تر میشم هی حرفای بدتر میزنم اونم پا میشه میره تو اوج ع ...

چه پسرخوبیه

آدرس بده دخترخوب معرفیش کنم؟!

پاتنرچیه؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

امشب میگه ب خدا ت الکی منو ایسگا میکنی این حرفاتو از کجات درمیاری😭😭😭😭

اون اصلا ذهنش ی جور دیگه کار میکنه تو رو اصلا درک نمیکنم واقعا اینجوری آدم کلافه میشه طرف مقابلت اصلا نمیفهمه چی میگی هعیییییی

چه پسرخوبیهآدرس بده دخترخوب معرفیش کنم؟!پاتنرچیه؟!

من دلم میخواد بمونه مشکلم حل کنیم ولی از نظر اون مشکل نیس و من از سر بیکاری بحث ایجاد میکنم ده بار بهش گفتم نرو تو این شرایط منو تنها نزار میگه ت زبونت تلخه هی بد میگی بمونم یه چیزی میگم ناراحت میشی

پارتنر کسیه که باهاش تو رابطه ای

اون اصلا ذهنش ی جور دیگه کار میکنه تو رو اصلا درک نمیکنم واقعا اینجوری آدم کلافه میشه طرف مقابلت اصل ...

وای اره

🤣🦦منم گاها حوصلم سر میره میرینم تو اعصابش یکم فحش میدیم همو همون موقع بعد فحش میخندیم آشتی میکنیم

خوش ب حالت بعدش آشتی میکنید پارتنر من کینه ایه خیلیم حساسه یه حرفی میگم بد میره تو مخش سرسنگین میشه