2777
2789
عنوان

آندوسکوپی

117 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست بچه ۱۳ سالشو برده باشه آندوسکوپی انجام بده؟تجربه داشتید بگید

خواهرم آندوسکوپی باید انجام بده میترسه نگرانم

هر کی تجربه داره بگه ممنون

بی احترامی ممنوع.

اگه بی هوشش کنند که ترس نداره ولی بدون بی هوشی اذیت میشه طفلی

حالا از دکترش نشورت بگیرید

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من* واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چ نظر میترسی

خواهرم میگه میترسم لوله میزارن

بیهوش میکنن؟

منم نگرانم

دکتر تو بیمارستان دولتیه اما دکترش خوبه دانشجوها دورشن برای آموزش جدیم هست زیر نظر همین دکتره

نمیدونم چ کنم

تهوع داره

بی احترامی ممنوع.

اگه بی هوشش کنند که ترس نداره ولی بدون بی هوشی اذیت میشه طفلی حالا از دکترش نشورت بگیرید

بعد انجام حالش بد نمیشه؟

یکی از آشنایان ما سر همین آندوسکوپی مرد میترسم

بی احترامی ممنوع.

بعد انجام حالش بد نمیشه؟یکی از آشنایان ما سر همین آندوسکوپی مرد میترسم

ن بابا این حرفا چیه.. من خودم همین امروز هم اندو شدم و هم کلو.. تحت بیهوشی انجام میدن هیچی نمیفهمی.. منم حالت تهوع داشتم و از قبلم زیاد دچار مشکلات گوارشی توسط اینو اون میشدم.. ولی دوماه پیش ک آب مونده چشمه ک دو ماه مونده بودو خوردم از اون موقع کلا گوارشم بهم ریخت.. دهنم کلا تلخ میشد و سر معدم بشدت آتیش میگرفت و.. تا اینکه رفتم اسکوپی.. میکروب معده داشتم ک باعث التهاب معده شده.. اگه درمان نشه التهاب باعث زخم میشه. اگه بازم درمان نشه زخم دور از جونتون تبدیل ب سرطان میشه.. کلا مراحل بیماری معده اینجوریه.. میکروب معده هم خیلی راحت از طریق بوسیدن و بزاق و.. منتقل میشه.. تا جایی ک میتونید نزارید کسی بچتونم ببوسه.. مخصوصا افراد مشکوک.. تازه تازه ب اینو اون اجازه بوسیدن دخترمو داده بودم ک منبعد باز منعش میکنم.. از مردم جز شر هیچ خیری ب ادم نمیرسه.. هر کیم ناراحت میشه یه کاسه آب سرد بکشه رو سرش..

بعد انجام حالش بد نمیشه؟یکی از آشنایان ما سر همین آندوسکوپی مرد میترسم

وا چطور مرد

من خودم انجام دادم بعدش که درد نداره

کلا درد نداره فقط چون یه شیلنگ می فرستند تو حلق آدم آدم هی حالش بد میشه که اگه بیهوش بشه دیگه هیچی نمی فهمه اینو

بعد بنظرم این طفل معصوم گناه داره برا تحمل اون همه استرس .

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من* واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

سلام من همون کاربر قدیمیه ام ک همیشه حالتونو میپرسیدما

آندوسکپی برای بچههای کوچولو هم اصلا خطرناک نیست نترسین

فقط برای بچهها یا کسایی ک ممکنه بترسن یا موقع آندوسکپی اذیت بشن، معمولا از بیحسی و خواب مصنوعی استفاده میکنن

یعنی یچیزی مثل بیهوشیه ولی بیهوشی نیست، عوارض هم نداره خیالتون راحت باشه

فقط هزینهش خب...