2777
2789
وایی خیلی بده تصورش من ندیدمش فقط صدای جویدنشو اینا رو فضله رو دیدم اگر ببینمش نتونیم بگیریم دیگ پام ...

نکبتا خیلی سمجن

منم صداشون رو میشنوم عصبیم میکنن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مآل ماهم کوچیکه من میگم توخونه سریع تر میگیریش تا تو سقف

اره یه جوری پیداش بکنین بعد چشمتون روش باشه با یه وسیله بزنین فرار میکنه فقط سمت در هدایتش کنین که سمت دیگه خونه نره

و من زندگی رو بد جور باختم....

اره خوش اشتها هم هستن بیست چهاری دهنشون داره میجوعه😂😭

من که قشنگ میدیدمش رو چسب میپرید ولی گیر نمیفتاد

تله خریدیم ،صداش که میاد کلی خوشحال میشم میگم گرفتتتت

اولا دلم میسوخت اینقدر اذیتم کردن وقتی میمیرن خوشحال میشم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من که قشنگ میدیدمش رو چسب میپرید ولی گیر نمیفتاد تله خریدیم ،صداش که میاد کلی خوشحال میشم میگم گرفتت ...

منم فکر نمیکردم یه روز آرزوم مرگ موش باشه اصلا دلم میسوزه ولی از خواب افتادم از دستش

منم فکر نمیکردم یه روز آرزوم مرگ موش باشه اصلا دلم میسوزه ولی از خواب افتادم از دستش

از دستششش؟؟؟فکر میکنی یه دونه هست؟؟؟😄