2777
2789
اخه یکی تو سقفه بیشتر از سه ماهه اوایل گفتم به ما دسترسی ندارم بیخیال شدیم ولی الان دیدیم داره میخور ...

ببین تله موش هم بذار

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره خیلی.من از ترسم نمیتونستم بخوابم.زیر در سوراخ بود دیده بودم که از اونجا اومد وقتی بیرونش گردیم ا ...

مآل من تو سقفه اصلا معلوم نی از کجا اومده این منم به همسرم گفتم خونه رو بفروشیم تا راضی شد همکاری کنه واسه گرفتنش الان میگیم چسب موش نشد اسپری سوسک کش خالی کنیم تو سقف

مآل من تو سقفه اصلا معلوم نی از کجا اومده این منم به همسرم گفتم خونه رو بفروشیم تا راضی شد همکاری کن ...

نبابا سوسک کش که نمیکشه

یه سری سم های موش هستن پودری ان ولی نمیدونم میخوره یا نه

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

چحوری انداختین

خونمون خیلی کوچیک بود رو سقف کابینتهای آشپزخونه بود دیگع یادمه تا ساعت ۴صبح درگیر بودیم شوهرم وا وسیله بلند میزد رو کابینتا آخرش بیرون انداختیم.

و من زندگی رو بد جور باختم....

معمولا موشا راحت نمیرن☺️

پدر ما دراومده آشغالا نمیرن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خونمون خیلی کوچیک بود رو سقف کابینتهای آشپزخونه بود دیگع یادمه تا ساعت ۴صبح درگیر بودیم شوهرم وا وسی ...

مآل ماهم کوچیکه من میگم توخونه سریع تر میگیریش تا تو سقف

اخه جا نمیشه ما اینیم ک خریدم نصف کردیم

تله موش بخر

بهتره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مآل من تو سقفه اصلا معلوم نی از کجا اومده این منم به همسرم گفتم خونه رو بفروشیم تا راضی شد همکاری کن ...

چسب سوسک از اونا که مثل کتابه تا میشه خریدید؟مامانم اینا یه چسب دیگه بود مثل چسب رازی برا موش بود میزدن رو اون چون اونا چسبشون خاصیت نداشت فرار میکردن.پفک هم بزار انشالا بیفته تودام.

و من زندگی رو بد جور باختم....

چسب سوسک از اونا که مثل کتابه تا میشه خریدید؟مامانم اینا یه چسب دیگه بود مثل چسب رازی برا موش بود می ...

اره از این کتابها گرفتم پفک و خیار گذاشتم اومده خورده ولی نچسبید