2777
2789
عنوان

پزشکی

102 بازدید | 11 پست

سلام کدومتون استخون پاشنه تون شکسته یا ترک خورده چن وقت طول میکشه جوش بخوره چجوری مراقبت کردین ایا بعد باز کردن گچ مث قبل راه میرین یا لنگان لنگان؟

برای همسرم در مجردی ش گویا پیش اومده بود.. بعد باز کردن گچ تا 3 ماه لنگان لنگان و بعدا خوب. البته وضع اون افتضاح بود خرد شده بود پاشنه

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همسرم در مجردی ش گویا پیش اومده بود.. بعد باز کردن گچ تا 3 ماه لنگان لنگان و بعدا خوب. البته وض ...

اخه من الان پام تو گچه  رفتم تو دستشویی افتادم میترسم اون ی ذره هم ک جوش خورده باشه ازهم باز شده باشه

نمیدونین چقد تو گچ بود چجوری مراقبت میکردن

شوهر من از کوه افتاده بود خیلی خراب بوده وضعش.. 2 ماه تو گچ بوده. اون موقع که پیام دادی خونه نبود ازش بپرسم. الان می گه دستشویی رفتن و اینا آسیبی نمی زنه نگران نباش. کاراتو بکن ولی با ملایمت. 

آره پاشنه ش خرد شده بوده.. از توالت فرنگی استفاده کن می گه. اگه نداری از این شستنی ها بخر بذار روی توالت معمولی و استفاده کن. نشستنی هم پای ناسالم رو بالا نگه دار. 

چن دیقه پیش رفتم دستشویی افتادم 

ببین پات تو گچه بیفتی هم بعیده ضربه کاری ببینه.. ولی حتماااا فرنگی کن توالتت رو.