2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

112 بازدید | 10 پست

زنگ زد شوهرم رو فقط دعوت کرده برای مراسم فردا

مادرزنش فوت کرده و ۴۰ام

روز اول مادرشوهرم زنگ زد ک شوهرم تنها بره و من نوزاد دارم و مریضه گفت مراقبت کن

من بهشون گفتم بیاید باهم بریم خونشون نیومدن و الان میگن تو عفریته ای و نخواستی بری

امروز هم زنگ زدم جاریم و عذر خواهی کردم که نتونستم بیام و تسلیت گفتم

شوهرم فردا تنها میره همه هستن جز من

شوهرم فردا صبح میره خونه پدرش و بعد میرن مراسم (حموم داره تعمیر میشه و لباساش هم اونجاس )

منم برم خونه پدرش ؟حس بدیه ک من نیستم

مراسم ختم دعوت میکنن؟!

بنظرم این دفعه رو برو

ولی مستقیم برو مسجد یا جایی که مراسمه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درک نمیکنم وقتی زن وشوهر باهم زیر یک سقف دارن زندگی میکنن،چه اصراری دارید برای دعوت کردن حتما با هر دو به صورت تک تک تماس بگیرن،خب به هر کدوم که خبر بدن و دعوت کنن فرقی نداره و زن وشوهر باهم دعوت میشن

مگر اینکه تاکید کنن فلانی فقط خودت بیا، خانمت رو نیاری ها

مراسم ختم دعوت میکنن؟!بنظرم این دفعه رو برو ولی مستقیم برو مسجد یا جایی که مراسمه

منو دعوت نکردن

چطوری برم

شوهرمم گفت نمیبرمت چون زودتر باید میرفتی

من درک نمیکنم وقتی زن وشوهر باهم زیر یک سقف دارن زندگی میکنن،چه اصراری دارید برای دعوت کردن حتما با ...

تاکید رو نمیدونم

ولی به شوهرم گفتم چی گفتن

و گفت دعوت کردن و گفتم من چی گفت تو نه

منو دعوت نکردن چطوری برم شوهرمم گفت نمیبرمت چون زودتر باید میرفتی

خود دانی ولی جاری هیچوقت فراموش نمیکنه

به شوهرتم بگو انقد خاله زنک بازی درنیار شرایطشو نداشتم نرفتم حالا دارم

وایسا با هم بریم

اولین باره میشنوم عزادار دعوت میکنه برن برای همدردی!😕

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خود دانی ولی جاری هیچوقت فراموش نمیکنهبه شوهرتم بگو انقد خاله زنک بازی درنیار شرایطشو نداشتم نرفتم ح ...

۴۰ام فردا

خب نگفتم منو

بنظرت برم ضایع نیست انگار التماس میکنم و نگن دعوت نکردیم با چه رویی اومده؟

۴۰ام فردا خب نگفتم منو بنظرت برم ضایع نیست انگار التماس میکنم و نگن دعوت نکردیم با چه رویی اومده؟

برای همدردی نیاز به دعوت نیست

۴۰ام فردا خب نگفتم منو بنظرت برم ضایع نیست انگار التماس میکنم و نگن دعوت نکردیم با چه رویی اومده؟

وااا چرا اینو بگن عزیزم اگه مراسم شادی بود آره ولی واسه غم و غصه هست بری خوشحالم میشن پقتی به شوهرت زنگ زدن یعنی خانوادش دگ

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃نرهای نی نی سایت به من درخواست دوستی ندین آشغالای بیکار

وااا چرا اینو بگن عزیزم اگه مراسم شادی بود آره ولی واسه غم و غصه هست بری خوشحالم میشن پقتی به شوهرت ...

اخه شوهرم میگه گفتن تنها و تورو نمیبرم

چون نرفتی تا الان

فردا شب برم خونشون ؟

چون برا ظهر ک دعوت نکردن