2777
2789
وای عاشقشمممارههیث کلیف رو میمیرم براششس

وقتی خیلی بچه بودم خوندم

باورت میشه هیچیشو یادم نیست؟

فقط یادمه به خودم میگفتم خیلی قشنگ بووود

یهو با اسن اسمه سیلی از خاطرات برام زنده شد

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

من خوندم خیلی قشنگه

منم

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنم گوگل میاره یا پولین

یه کانال تو تلگرام هست کتاب صوتی میزاره سرچ کن.

گوگلم هست، من با گوشی سختمه بخونم کتاب میخرم .

صوتی ام مثل خوندن برام جذاب نیست

به درستیکه خداوند به هرکه بخواهد بی حساب روزی میدهدخدایا شکرت...

وقتی خیلی بچه بودم خوندمباورت میشه هیچیشو یادم نیست؟فقط یادمه به خودم میگفتم خیلی قشنگ بووودیهو با ا ...

منم۱۲.۱۳سالم بود

دومین رمانم بود بعد از غرور و تعصب

خیلی دوستش داشتم

با همین کتاب کتابخون شدم

بخونش دوباره اگر خواستی

نشر نی ترجمه رضارضایی عالیه

اگرم خواستی میتونم اسپویل کنم برات

چت جی پی تی هم بگی میگه برات کامل داشتانشو

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔

منم۱۲.۱۳سالم بوددومین رمانم بود بعد از غرور و تعصبخیلی دوستش داشتم با همین کتاب کتابخون شدمبخونش دوب ...

چت جی پی تی و گراک و همش که خراب شده

نه اسپویل دوست ندارم

من دیگه الان بیشتر کتابای مثل صادق هدایت خوشم میاد

یه چیزی که تو رمانه گیج کننده بود و هنوز یادمه اینه که ۳ ۴ تا کاترین توش بود مگه نه؟

هیچ وقت نفهمیدم اینو.البته خب بچه بودم دیگه😅

چت جی پی تی و گراک و همش که خراب شدهنه اسپویل دوست ندارممن دیگه الان بیشتر کتابای مثل صادق هدایت خوش ...

نه دوتا کاترین بود

یکی کاترین ارنشا

یکی دخترش کاترین لینتن

چون سیر زمانی یکم متفاوت بود فکر کردی چندتان

من صادق هدایت رو نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم به جاش عاشق معروفی هستم از ایرانیا

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔

نه دوتا کاترین بودیکی کاترین ارنشایکی دخترش کاترین لینتن چون سیر زمانی یکم متفاوت بود فکر کردی چندتا ...

حتما دوباره میخونمش

مثل همین بازم میشناسی به جز غرور و تعصب و عاشقانه های ابکی و بابالنگ دراز و زنان کوچک چون اینا فیلمشو دیدم😅

حتما دوباره میخونمشمثل همین بازم میشناسی به جز غرور و تعصب و عاشقانه های ابکی و بابالنگ دراز و زنان ...

اره

عشق در زمان وبا

جین ایر

شارلوت

اناکارنینا(یکم)

کلا کتابای بقیه خواهرای برونته و جین استین خیلی شبیهن به بلندی های بادگیر

برباد رفته هم خوبه

اره عشق در زمان وباجین ایرشارلوتاناکارنینا(یکم)کلا کتابای بقیه خواهرای برونته و جین استین خیلی شبیهن ...

ممنون عزیزدلم😍🫶