وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊
وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم۱۲.۱۳سالم بوددومین رمانم بود بعد از غرور و تعصبخیلی دوستش داشتم با همین کتاب کتابخون شدمبخونش دوب ...
چت جی پی تی و گراک و همش که خراب شده
نه اسپویل دوست ندارم
من دیگه الان بیشتر کتابای مثل صادق هدایت خوشم میاد
یه چیزی که تو رمانه گیج کننده بود و هنوز یادمه اینه که ۳ ۴ تا کاترین توش بود مگه نه؟
هیچ وقت نفهمیدم اینو.البته خب بچه بودم دیگه😅
نه دوتا کاترین بودیکی کاترین ارنشایکی دخترش کاترین لینتن چون سیر زمانی یکم متفاوت بود فکر کردی چندتا ...
حتما دوباره میخونمش
مثل همین بازم میشناسی به جز غرور و تعصب و عاشقانه های ابکی و بابالنگ دراز و زنان کوچک چون اینا فیلمشو دیدم😅
اره عشق در زمان وباجین ایرشارلوتاناکارنینا(یکم)کلا کتابای بقیه خواهرای برونته و جین استین خیلی شبیهن ...
ممنون عزیزدلم😍🫶