2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 100 پست
بله حتمااکاربر محمدصالح رو دیدی؟ عکس یه اقایی رو پروفشه.. اونم خودشه

عهههه محمد صالح اس؟

اونم ادعای با ایمانیش میشد

اوسکل های پلشت

یکی نیس بگه اگه خیلی با دین و ایمانی بین این همه زن چی میخوای

کثافت های حروم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عهههه محمد صالح اس؟اونم ادعای با ایمانیش میشد اوسکل های پلشتیکی نیس بگه اگه خیلی با دین و ایمانی بین ...

اره خودشه از تاپیکاش کاملا مشخصه..چقددد دلم میخواد تگش کنم ولی اینم تعلیق میشه کاربری نمیمونه😂🫤

یه نر کثیف و تباهه

alone_2@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خودشه از تاپیکاش کاملا مشخصه..چقددد دلم میخواد تگش کنم ولی اینم تعلیق میشه کاربری نمیمونه😂🫤یه ...

عاره متاسفانه نی نی یار دیگه درست کار نمیکنه میاد خودمون رو تعلیق میکنه

کثافت پیله کرده بود به من

نی نی یار تگ کردم اونم زد به کولی بازی نی نی یار اخطار داد گفت بحث نکنین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خاک تو سر خودش و امثالش :/بالاخره کاراش رفته رفته رو میشه مثل الان

و خاک تو سر این سایت که انقد بی در و پیکر شده

پستارو اگه میشه بخون و یه توضیحی میدی بیزحمت؟گویا این راحلهصمدی که خودشو جا زن زده دوستته..

سارا جان من کاری ب کار کسی ندارم..هرکی خودش میدونه ..من دخالت نمیکنم..برام مهم نیس بخدا کی جنسیت چی زده😊

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

سارا جان من کاری ب کار کسی ندارم..هرکی خودش میدونه ..من دخالت نمیکنم..برام مهم نیس بخدا کی جنسیت چی ...

میدونم منم نگفتم دخالت کنی

خواستم بفهمم قصدش چیه ک هم منو و هم کاربرارو اذیت میکنه :/

گفتم شاید علتشو بدونی نمیخوای بگی هم مشکلی نداره

alone_2@

کاربر راحلهصمدی هم زن نماسیکیم بود saba کامل یادم نیس کاربریشو ولی کنار. اسمش عدد هم بود

مطمئنی؟😐راحله صمدی بهش نمیخوردا

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

میدونم منم نگفتم دخالت کنیخواستم بفهمم قصدش چیه ک هم منو و هم کاربرارو اذیت میکنه :/گفتم شاید علتشو ...

از خودش بپرس من نمیدونم واقعا..کیارو اذیت کرده؟ ن والا من نمیدونم ..در کل بیخیال سارا جان اینجارو جدی نگیرید ..هیچکس نمیدونه پشت اکانت کی هس کی نیس..کاری ب کسی ندارما منظورم کسی نیس کلی میگم..چرا اعصابتونو خورد میکنید بیخیال 🫠

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)