نخودبابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1087 عنوان دیت اول 76 بازدید | 11 پست دیت اول تو ماشین بگذرونیدچرا ا؟ چون طرف اگه عصبی باشه از ادبیات و نحوهبرخوردش مشخص میشهاگه دست و دلباز باشه خودش یه چیزی میخرهمیخوریداگه دست دراز باشه زرتی دستشو میندازه رو پاشخصیتشم از آهنگایی که میذاره و تمیزی و بوی ماشینمیشه متوجه شد خدا میگه نترس نگران نباش آخه من که نمیذارم اینطوری بمونه🫀ی صلوات میفرستی برا حاجتم ؟:) تاپیکمیژنم چیزی دربرابر نظراتتوننمیگم ناراحت نشین حالم خوب نیس وگرنه قصدم بی احترامی نیس امروز | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rr____hh عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1195 خب اگه ادم درستی نبود و همونجا تو ماشین دار و ندارمونو گرفت چی?😐 تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🌚🎀🫧
_lulu_ عضویت: 1405/03/25 تعداد پست: 101 و اگر متجاوز باشه تو ماشین کارتو میسازه شیرجه های نرفته گاهی کوفتگی های عجیبی به جای میگذارد. (کاربری دست دو دوست صمیمی🎀)
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 9342 واگر متجاوز بود بیهوشت میکنه میبره خارح شهر یک مادر دهه ۷۰
نخودبابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1087 خب اگه ادم درستی نبود و همونجا تو ماشین دار و ندارمونو گرفت چی?😐 عزیزم کسی ک ادم درستی نباشهتوموقعیت مناسبش میتونه این کاروکنه خدا میگه نترس نگران نباش آخه من که نمیذارم اینطوری بمونه🫀ی صلوات میفرستی برا حاجتم ؟:) تاپیکمیژنم چیزی دربرابر نظراتتوننمیگم ناراحت نشین حالم خوب نیس وگرنه قصدم بی احترامی نیس
نخودبابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1087 و اگر متجاوز باشه تو ماشین کارتو میسازه همه متجاوازا ک همون بار اول تجاوز نمیکننچ رابطه هایی بوذه ک بعد چندسال ب تجاوز ختم شده خدا میگه نترس نگران نباش آخه من که نمیذارم اینطوری بمونه🫀ی صلوات میفرستی برا حاجتم ؟:) تاپیکمیژنم چیزی دربرابر نظراتتوننمیگم ناراحت نشین حالم خوب نیس وگرنه قصدم بی احترامی نیس
rr____hh عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1195 همه متجاوازا ک همون بار اول تجاوز نمیکننچ رابطه هایی بوذه ک بعد چندسال ب تجاوز ختم شده خب اگه حالا یکیش تصادفی به تور ما خورد چی خدایی نکرده🫤 تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🌚🎀🫧
rr____hh عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1195 عزیزم کسی ک ادم درستی نباشهتوموقعیت مناسبش میتونه این کاروکنه خب اینم موقعیت مناسبه دیگه مشتی😐😂 تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🌚🎀🫧
نخودبابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1087 خب اگه حالا یکیش تصادفی به تور ما خورد چی خدایی نکرده🫤 کلا نرو تو رابطه خبممکنه بعد پنج شش بار دیت مجبورشی سوار ماشین شیطرف لاشی دربیاد خدا میگه نترس نگران نباش آخه من که نمیذارم اینطوری بمونه🫀ی صلوات میفرستی برا حاجتم ؟:) تاپیکمیژنم چیزی دربرابر نظراتتوننمیگم ناراحت نشین حالم خوب نیس وگرنه قصدم بی احترامی نیس
rr____hh عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1195 کلا نرو تو رابطه خبممکنه بعد پنج شش بار دیت مجبورشی سوار ماشین شیطرف لاشی دربیاد نمیرمولی بر فرض گفتم. تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🌚🎀🫧