2821
2789
عنوان

کلاس نقاشی

278 بازدید | 15 پست

دختر سه سال و سه ماهم عاشق نقاشی میخوام ببرم ش کلاس نقاشی نظرتان چیه اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن اگه هم کسی قائمشهری هست آدرس بده لطف میکنین..

خوبه نڟرم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی؟؟؟

خوبه به نظرم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
چه عالی میتونه از بچگی تاثیر بر انگیز باشه براش 

خیلییی به شرطی ک دوست داشته باشه به زور نفرستینش چون اونجوری استعدادشو پیدا نمیکنه چیزیم ک یادبگیره خیلی کاره ضعیفیه ..کلا زده میشه ازش  ...اگه دوست داره خیلی زیاد تشویقش کنید ..شاید شد کاری ک در اینده انجام میده 

😍😍😍😍
به نظر منم همین اومد شما بچه داری بردیش؟!

ن عزیزم هنوز نامزدم ولی چند وقت پیش میرفتم کلاس بچه ها کوچیک میومدن خیلی خوب بود اول بهشون یاد میدادن بکشن بعد با مداد رنگی رنگ میکردن بعد دوباره میکشیدن با گواش رنگ میکرون خیلی خوب بود بیشترشون بعد ۱ سال اومدن داشتن تابلو میکشیدن و با گواش رنگ میکردن

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
ن عزیزم هنوز نامزدم ولی چند وقت پیش میرفتم کلاس بچه ها کوچیک میومدن خیلی خوب بود اول بهشون یاد میداد ...

وای چه خوب بهم امیدواری خیلی قوی دادی واقعا ممنونم امیدوارم خوشبخت بشی و یه روزی بچه خودت و ببری کلاس نقاشی..

خیلییی به شرطی ک دوست داشته باشه به زور نفرستینش چون اونجوری استعدادشو پیدا نمیکنه چیزیم ک یادبگیره ...

آره با این سنش خیلی چیزهای خوب با مفهومی میکشه ممنونم از راهنماییت ایشالله یه روز بچه خودت و ببری کلاس یا خودت که هنر مندی بهش یاد بدی

وای چه خوب بهم امیدواری خیلی قوی دادی واقعا ممنونم امیدوارم خوشبخت بشی و یه روزی بچه خودت و ببری کلا ...

قربونت عزیز دلممم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗