2777
2789
عنوان

🔵🔵🔵🔵🟣🟢🟢🟢🟢🟢

64 بازدید | 11 پست

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ

جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیسی زنده ای ؟ ظهر دعوا کردیم ولی هیچکدوم تعلیق نشدیم🤣🤪

اشتباه گرفتی از قضا امروز دعوایی ندادشتم دوست عزیز

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

پس ولش😂💔

خب واقعا اگه بود میگفتم

داخل اعلاناتت نگاه کن بعد تگ کن منو اگه راست بگی یعنی الزایمر گرفتم میرم دکتر جدی

خب واقعا اگه بود میگفتم داخل اعلاناتت نگاه کن بعد تگ کن منو اگه راست بگی یعنی الزایمر گرفتم میرم دکت ...

چرا میزنی منو

یادتون رفته خب

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ.Deaths.ایرانم❤goftino.com/c/74wdwb