سزای مردی که بدون اینکه دختری را بخاد زندگی بخاد مسئولیت بخاد یه دختر و وارد زندگیش میکنه و بعدش به جای درست کردن زندگیش میره شهر دیگه خوش گذرونی چیه جز مردن؟ ۳ ماهه عقدم یه ماهش کلا خوب بودیم
بخدا تو این دوماه شبی نبود ک بغض نداشته باشم
زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو شکر کن که الان دستش رو شده و فهمیدی با کی طرفی. خیلی سخته ولی جلوی ضررو هر وقت بگیری سوده. منم 4 سال با آدمی زندگی کردم که نه دوسم داشت نه بهم توجه میکرد نه اصلا میفهمید زن و زندگی مشترک چیه. نه منو میخواست نه میزاشت برم زجرم داد الهی زجر ببینه. اشک هاتو پاک کن و عاقلانه بپذیر آدم تو نیست. فقط تو نیستی که این ازدواج اشتباه برات پیش اومده، هزاران مورد از تو هم بدتر بودن و خواهند بود. برنده اونیه که هر وقت فهمید اشتباه کرده بتونه تمومش کنه و خودش رو جمع و جور کنه. سخته ولی شدنیه. برای ما هم سخت بود ولی از پسش براومدیم
الان بزرگترین ترسم سر اینکه همه میفهمن بکارت نداشتم 🙂
خب نداشته باشی مگه چیه. خیلی چیزا رو الکی بزرگ کردیم، اینم از هموناست. اولویتت نجات دادن خودت باشه. بعدشم شما عقدید، ممکنه برای هر کسی پیش بیاد خبط و خطایی نکردید که سرتون پایین باشه. همه چیز که دست آدم نیست وقتی مرد آدم رو مجبور میکنه، زن طفلک چیکار میتونه کنه.