2777
2789
عنوان

کار در قنادی

26 بازدید | 13 پست

سلام کسی سابقه و تجربه کار توی قنادی رو داره راهنماییم کنه؟ خواهرم میخاد بره اونجا کار کنه گفتن قسمت فروش یا توی کارگاه نیرو میخان چجوریه کازش؟ چالش های اصلی شغلش چیه.؟ سخته؟ خسته کنندست؟ ممنون میشم راهتمایی کاملی کنید که به خواهرم بگم راستش سابقه نداره نگرانه استرس داره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه بخش کارگاه باشه . اونجور که ما کار داشتیم میکردیم کار داشته باشن . وقت سر خوراندن نداره . ولی فروشندگی بنسبت سبکتره . ولی حواسش باید جمع کنه صفر زیادی نزنه که داستان غم انگیز میشه .

من تو کارگاهش کار کردم. بستگی داره چه کاری اونجا بهش بدن. اصولا که وردست هستن . حالا از ظرف شستن بگیر تا چیدن شیرینی و بسته بندی و تمیز کاری . فروشنده هم دیگه معلومه کارش چیه.

و امید از پیله های مرده " پروانه" میسازد

بره تو بخش فروش راحت تره کارگاهش جالب نیست

من تو ی شیرینی فروشی کارای حسابداری کردم هفته ای یکبار میرفتم جالب نبود اصلا کارگاهش

من هفته ای یک بار تازه اونم یک سر به کارگاه میزدم خوب نبود چه برسه کار طولانی

ولی بچه های فروش کارشون راحت تر بود یه بسته بندی و ارتباط با مشتری و حساب کردن شیرینی که اصلا کار سختی نیست

نهایت کار سختشون جابه جایی شیرینی ها یود که خیلی سنگین نیستن

بره تو بخش فروش راحت تره کارگاهش جالب نیستمن تو ی شیرینی فروشی کارای حسابداری کردم هفته ای یکبار میر ...

ممنون از تجربیاتت عزیزم من شنیدم بخش فروش سرپایی زیاد داره و واریس و کمر درد میاره درسته؟

ممنون از تجربیاتت عزیزم من شنیدم بخش فروش سرپایی زیاد داره و واریس و کمر درد میاره درسته؟

بیین هر کاری یه سختیایی داره ولی خب این فقط سرپا بودنه که وقتای شلوغ مثل دم عید بیشتر بود نه اینه همیشه سرپا باشن ولی بخش کارگاه مخصوصا که سابقه ام نداره با ظرف شستن و کارای اینمدلی باید شروع کنه که به مراتب اسیبش بیشتره

ولی به خواهرت بگو ته این کارا چیزی نداره براش در کنارش کارش یه مهارتی یادبگیره اینده داره

سلام عزیزم اونجا همه چی رو یاد میدن نگران نباش بعد هیچ کاری نیست سختی نداشته باشه همه ی کارها سختی د ...

درسته هرکاری سختی خودشو داره، بعضی ها ب خواهرم گفتن خییلی سخته پدرت درمیاد شبا از پادرد خواب نداری و هزار چیز دیگه، روحیشو خراب کردن

بیین هر کاری یه سختیایی داره ولی خب این فقط سرپا بودنه که وقتای شلوغ مثل دم عید بیشتر بود نه اینه هم ...

ممنون ک اینقدر قشنگ توضیح دادین، اینم قنادی یکی از آشناهاست مسیرهم دوره فعلا مصاحبه بره ببینه باتوجه به حقوقش میصرفه براش یا نه..

خسته کننده نبود براتون.؟ چون اصولا سرپایی هست دیگه

والا برای من خیلی جذاب بود. همکارام شاد بودن حالمو خوب کرده بودن. برای من خسته کننده نبود.

و امید از پیله های مرده " پروانه" میسازد