2777
2789
عنوان

مگه من سگم

160 بازدید | 8 پست

خیر سرم اومدیم مسافرت دختر خاله ام که8سالشه هی می گفت تو نجسی نچسب به من یه گوشه جمع شده بود کفشاش در نمیاورد که زد به سر مامانم و کفشش ازش گرفت از اون موقع گفت ماشین کثیف و نجسه اومد تا مقصد بغلم نشست رسیدم اون یکی دختر خاله ام گفت لباسمون یکیه تو عمدا گرفتی من ناراحت کنی گریه و شیون گذاشتن از اینجا رفتن الانم که مامانم تور ضخیم گرفته میگه تقصیر تو هس گقتی بگیریم چه میدونستم خب خودش نمی تونه ببینه گفتم این مدل خوبه اینا چشونه اعصابم داره رگ به رگ میشه

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدای سرت ولی مسافرت با چند خانواده همیشه به درد نخوره

در این حد

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

دیوونه ان ؟

شاید مشکل از منه ولی من در این حد صبر ندارم بابا کجای من شبیه ایوبه هر روز اینن ولی من خیال سفر و خوشگذرونی اومدم

شاید مشکل از منه ولی من در این حد صبر ندارم بابا کجای من شبیه ایوبه هر روز اینن ولی من خیال سفر و خو ...

عزیزم🥺💔

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ.Deaths.ایرانم❤goftino.com/c/74wdwb

چرا میگه نجسی. تور چی گرفته.

باور کن نفهمیدم لباسامم تمیز بود و عرقم نکرده بودم شبش هم حموم بودم اصلا میگم کفشاش در اوردن گفت ماشین نجسه اومد بغلم نمیدونم بچه چش هس

برا کفشام هس یکم خوشگلش کنم ولی چون کفشام نبرده بودم تور ضخیم گرفتم