2777
2789
عنوان

💌دوران نامزدی

201 بازدید | 26 پست

چقدر چت و صحبت داشتین چقدر دیدار؟

چقدر بهتون ابراز علاقه میکرد

من بیست روزی یبار میبینم نامزدم رو

این بین گاهی تماس تصویری میگیریم و ابراز علاقه کلامی

فیزیکی انگار علاقه ای نداره در حد بغل کوتاه فقط.

حالا منم بیشتر تقاضا نمیکنم چون درست نمیدونم ولی کلا اشاره ای هم نمیکنه. ولی کلا برام سواله همه مردا همینن؟

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ما برعکسسیم ینی اون زیاد میخا د محبت من نه

فیزیکی یا کلامی؟

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

نمیدونم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
همو.زیاد نمیبینیم ولی اون محبت کلامی و اینا زیاد داره نه پیش هم باشیم به زور خودشو کنترل میکنه

پس طبعش گرمه. این نامزد من سرد انگاری

سنتون بالاس لاباد

من ۲۳ اون 3۲

نه عزيزم بعضیاشون همون دوران نامزدي ترتيب طرفو ميدنخدايي نامزدت آدم.خيلي خوبيه كه قصد سواستفاده قبل ...

نه خودمم چنین اجازه ای بهش نمیدادم از شان خودم به دورِ. برام سوال بود که شاید سرد کلا

دوست بودید یا سنتی ؟ چند سالتونه

دوست که نه مشاورم بود عاشقم شد زیر نظر خانواده رفت و آمد کردیم تا همو بشناسیم. الان حدودا ۱۵ ماه میگذره

من ۲۳ اون ۳۲

فیزیکی بیشتر کلامی زیادنه گاهی اوقات ولی تو هردومورد اون بیشتره

من برای بغل کردن پیشقدم میشدم همیشه. گفتم اینسری هیچ میلی نشون ندم ببینم اصلا خودش تمایل داره بهم