manniiji مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 387 عنوان ترشح سینه🥲 82 بازدید | 12 پست مثل شیره از سینه راست درد ندارم قرمز نیست هیچ علائمی نداره هیچ چیزی هم توی سینه حس نمیکنم خودم همینجوری فشار دادم اندازه نقطه زد بیرونبزور ک فشار میدم میزنه بیرون دکتر رفتم میگه مشکل نداره ولی درست معاینه نکرد چیکار کنم تا شنبه سکته زدم دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تجربیییییتجربیییی عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 461 برخی از مهمترین مواردی که باعث تحریک هورمون پرولاکتین می شوند و در پی آن ، ترشح شیر از سینه اتفاق می افتد عبارتند از:مسکن های خاصداروهای ضد افسردگیآرامبخش هابیماری های کلیویداروهای فشارخون بالابیماری پلی کیستیک تخمدانفعالیت جنسیدستکاری و تحریک مکرر نوک پستانقرص های ضد بارداریمواد مخدررازیانهدانه شنبلیلهبیماری فیبروز کیستیک پستاناصطکاک پستان با لباس زیر تنگ به مدت طولانیجراحی های نخاعی ( به دلیل وجود تومور در نخاع)جراحی یا سوختگی در ناحیه قفسه سینهکم کاری تیروئیداسترس و اضطراب و غیره
manniiji مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 387 اگه خیلی بهش فشار بیاری یچیزی میاد بیرون اره خیلی فشار میدم خود ب خود نمیزنه بیرون
manniiji مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 387 برخی از مهمترین مواردی که باعث تحریک هورمون پرولاکتین می شوند و در پی آن ، ترشح شیر از سینه اتفاق می ... استرس و اظطراب ی مدت داشتم خیلی بد
manniiji مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 387 ازدواج نکردی؟ چرا ازدواج کردم ولی مطمئنمک حامله نیستم
تجربیییییتجربیییی عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 461 استرس و اظطراب ی مدت داشتم خیلی بد شاید برا همون بودهمیشه یسوال غیر این بپرسم؟اگه کسی تلرگرام ایکس داشته باشه و پام به یکی بده بعد ویرایشش کنه طرف متوجه نمیشه؟(تلگرام ایکس منظورمه)
manniiji مدیر استارتر عضویت: 1404/11/27 تعداد پست: 387 شاید برا همون بودهمیشه یسوال غیر این بپرسم؟اگه کسی تلرگرام ایکس داشته باشه و پام به یکی بده بعد ویرا ... چرا مشخصه