mmbinam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 281 عنوان تنهایی 32 بازدید | 10 پست اگه تنها باشید چیکار میکنید.مثلا کسی رو نداشته باشید برا کار مهم یا هر چی .مثلا مریض سخت باشی و همراه نداشته باشی دیروز | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشادتبریز عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1792 همراه رو تو یه سری مراکز میدن.... تو دیوار همراه بیمار هست. من خودم خیلی حس تنهایی میکنم واقعا هیشکی نیس بشینم باهاش درد و دل کنم و حرفهامو بفهمه آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه
hdah عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8121 الان تنهام توی تهران هم غریبم شوهرم شهرستانه دیگه چ میشه کرد بعضی وقتا مجبوریه
mmbinam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 281 همراه رو تو یه سری مراکز میدن.... تو دیوار همراه بیمار هست. من خودم خیلی حس تنهایی میکنم واقعا هیشکی ... قابل اعتمادن؟
mmbinam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 281 الان تنهام توی تهران هم غریبم شوهرم شهرستانه دیگه چ میشه کرد بعضی وقتا مجبوریه آره عزیزم ولی گاهی اوقات مجبوری مثلا مریض باشی مجبوری از کسی کمک بگیری وگرنه تنهایی از اون نظر من خودم همیشه تنهام
دخترشادتبریز عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1792 قابل اعتمادن؟ والا نمیدونم ولی ادم مجبور باشه و هیشکی رو نداشته باشه مجبوره که اعتماد کنه آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه
mmbinam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 281 والا نمیدونم ولی ادم مجبور باشه و هیشکی رو نداشته باشه مجبوره که اعتماد کنه دیگه دیدی می گن پر کس و بی کس.اون منم .دور و برت هستند ولی روز سختی فرار میکنند💔
دخترشادتبریز عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1792 دیگه دیدی می گن پر کس و بی کس.اون منم .دور و برت هستند ولی روز سختی فرار میکنند💔 تنها زندگی میکنی؟ مجردی؟ چرا همراه نداری عزیزدلم آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه
mmbinam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 281 تنها زندگی میکنی؟ مجردی؟ چرا همراه نداری عزیزدلم چی بگم عزیزم.ندارم کسی رو .نه که ندارم ولی براشون مهم نیست.متاهلم.ولی همراه زن باید باشه
دخترشادتبریز عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1792 چی بگم عزیزم.ندارم کسی رو .نه که ندارم ولی براشون مهم نیست.متاهلم.ولی همراه زن باید باشه بیماری یا عمل داری؟ حالا باز متاهلی شوهرت تو خونه هست کنارت آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه