2777
2789
عنوان

من واسطه شدم

200 بازدید | 20 پست

بچه ها دوستم از یه پسره خوشش میومد من با پسره محل کارمون نزدیک همبود و سلام علیک داشتیم دوستم از لحاظ ظاهری از پسره خیلی سرتر بود ۱۰ سالم از پسره کوچیکتر بود پسرم شرایط انچنانی نداشت گفتم حالا از خداش دوستمم موافق بود منمرفتم بهش گفتم پسره عن گفت نه به خاطر شرایط و از لحاظ عاطفی شکست خورده بود قبلا دوستمم هیچی دیگه بیخیال شد بعد من با این بهانه بهش گفتم که دوستم از یکی شنیده شما در رابطه هستی و با یه خانوم هستی حالا اگه رابطه ای نیست دوستم از شما خوشش میاد اونم دیگه توضیح داد گفت نه حالا یک ماه از اون ماجرا گذشته امروز اون اقا جلومو گرفت که از کی شنیدی من با خانومی هستم کسی تو زندگی من نیستو این حرفا ....حالا من نمیدونم چرا حس میکنم دنبال بهونه بود بحث شروع کنه برسون به دوستم شمام اینطور فکر نمیکنید؟چون دلیلی نداره بعد یک ماه بپرس

.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم علائم نگارشی رو رعایت کن.هیچی متوجه نشدم.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
کار شما و دوستت چیپ بوده پسره کور ک نیست اگ خوشش میومد خودش میگفت

خیلی طولانی شد میگم دوست من از یه اقا خوشش اومد منم واسطه شدم گفتم اقای فلانی شنیدیم شما با یه خانومی در ارتباطی اگه نه دوستم ازت خوشش میاد اونم گفت نه دروغ و شرایطشو گفت که نمیتونم بیام رابطه حالا بعد یک ماه جلوی منو گرفته که این حرفو کی زده کسی تو زندگی من نیستو این حرفا

.

میخوایید واسطه بشید هم بشید

ولی غرور ی دخترو له نکنید

غیر مستقیم بگید، اول مزه دهن طرفو بچشید

ن ک مستقیم برید بگید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

میخوایید واسطه بشید هم بشیدولی غرور ی دخترو له نکنیدغیر مستقیم بگید، اول مزه دهن طرفو بچشیدن ک مستقی ...

میدونم قشنگم دوستم واقعا خورد شد الان نمیدونم بعد یک ماه فاز پسره چی بود حدس تو چیه

.

میدونم قشنگم دوستم واقعا خورد شد الان نمیدونم بعد یک ماه فاز پسره چی بود حدس تو چیه

شاید بخواد سر صحبتو باز کنه و تو باز اون پیشنهادو بدی

اما ولش کن، اصلا پیگیرش نباش دیگه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰