2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه 😭

192 بازدید | 16 پست

دیشب باهم دعوا کردیم موضوعش رو الان میگم

(از سن ۱۷ سالگی تا ۲۴ با مادرشوهر زندگی کردم تو یک اتاق از خونشون .حتی تو یک ساختمان هم نه تو یک خونه . تمام حرفایی ک بهم زدن زدم تو دل خودم . با نداری شوهرم ساختم وقتی اومد خاستگاریم حتی موتورم نداشت الان صاحب خونه ماشین و موتور و همه چی شده .

تو این سالها حتی یک شبم خونه نبوده همش باید سرکار باشع گاوداری داره یک روز در میون ۵.۶ ساعت خونه هس

میوه برنج گوشت لباس کفش همه رو سعی میکنم کمترین قیمت ها بردارم

لباس ک فقط عید تاعید میخرم

۱۵۰ ملیون امشب تو حسابش بود ۱۴۰ بده کار بود میدونی چی بهم گفت باید با قناعت پیش بری تخمه نخری چیپس نخری لباس نخری و.... قناااااعت اونم کی ب منننن ماهی ۱۰۰ تخمه میخره و شاید ی چیپس . اونم خودش میخره من نمیگم . تو پیدم بهش گفتم راجب قناعت با یکی حرف بزن که ماهی ۱۰۰ خرج خودش میکنه ن منی ک انقدر باهات ساختم ..... اعصابم خورد شد خیلی خراب شدم . ب خداوندی خدا مث سگ پشیمونم که انقدر مراعات حالشو کردم . حق من بود همچین حرفایی بزنه بهم ؟)

دیشب خیلی دورم گرفت که صلح کنم اما حالم بد بود محلش ندادم

الان اومده خونه نشسته پای تی وی بهم گفت اگ خوابت میاد برو بخواب

انتظار داشتم معذرت خواهی کنه اما نکرد

الان کار درست چیه من انجام بدم بشینم یا برم بخابم؟

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روالیه ک خودت از اول پیش گرفتی، اونم عادت کرده

الان بخوای یهویی برخلافش رفتار کنی، تا خود اگاه گارد میگیره

سعی کن کم کم درستش کنی نه یهویی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نفهمیدم چرا اون باید بگه اگه میخای برو بخواب . منظورش این بود رابطه نمیخام امشب ؟ دیشب رابطه میخاست ...

اره .

شب میره خونه نیس هیچ وقت من باید در رو قفل کنم پشت سرش گفت خابت میاد برو خودم ی کاریش میکنم منم گفتم نیاز ب گفتن تو نبود خودم عقل دارم

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

حقیقتا بهت حق میدم..

و اگه بخوام طبق احساساتم جواب بدم باید بگم حق با توعه قهر بمون

ولی اگه منطق بخوام بگم برای زندگیت هم شده قهر رو کش نده

عذر خواهی نکن ولی کم کم برگرد به روتین زندگیت

همین حرفی که گفتی کافیه

و اسی فکر کنم سیاست بخرج ندادی

من کلی خرج برای خودم میکنم ، شوهرم دائم فکر میکنه من کم خرجم..بس لفظ و کلام میام که من به فکر جیبتم

چرا فکر میکنی فقط اون صاحب خونه ماشین شدهشمام از اون زندگی سهم داریمردا خستن گرونیه یکم اعصایتو کنتر ...

برای کسی ک ماهی ۱۰۰ درامدشه و ی شلوار رو برا زنش زیادی میبینه بایدم قهر کرد